Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Kατέρρευσε η βρετανική εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων Goldtrail

Όπως αναφέρουν τα διεθνή και  ελληνικά μέσα ενημέρωσης η  βρετανική εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων Goldtrail κατέρρευσε εγκλωβίζοντας χιλιάδες τουρίστες σε Ελλάδα και Τουρκία. Άγνωστος αριθμός χιλιάδων  τουριστών  επίσης δεν θα κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας. Στην Ελλάδα η  Goldtrail κατά κύριο λόγο έστελνε τουρίστες σε Ρόδο, Κέρκυρα. 
Τώρα δεν θα πληγούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα νησιά αυτά αφού μερικές χιλιάδες, ίσως δεκάδες χιλιάδες, τουριστών δεν θα έρθουν στα νησιά μας;  Τα δημοσιογραφικά φερέφωνα των εφοπλιστών θα βγουν να αναθεματίσουν  την οικονομική κρίση  και το καπιταλιστικό σύστημα που την προκαλεί;  Εντελώς κρύο το αστείο μου ε;  Ή μήπως θα αρχίσουν να ψάχνουν τις ευθύνες του ΠΑΜΕ  γιατί οι κινητοποιήσεις του στο λιμάνι του Πειραιά  οδήγησαν την  Goldtrail στην κατάρρευση; Προσωπικά για όλα τους έχω ικανούς.
Συμπέρασμα: Αγαπητοί φίλοι νησιώτες, δεν σας φταίνε οι αγώνες των ναυτεργατών. Με τις πεινασμένες οικογένειες τους δε σας χωρίζει τίποτα. Αντίθετα με τις  υπερχορτασμένες των εφοπλιστών και των δημοσιογραφικών φερέφωνων τους σας χωρίζουν πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: