Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Aποκλεισμός κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων σπό την οικονομική επιτροπή των Δήμων Άργους -Μυκηνών και Ναυπλίου,

ΝΟΜΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε 

Δεν έκαναν καλό ποδαρικό οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου.
Στις Δημαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 2-1-2011, στο Δήμο Ναυπλίου και την επόμενη Κυριακή 9-1-2011, στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, απέκλεισαν τους Κομμουνιστές από την Οικονομική επιτροπή, προφανώς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, στα πολύ σοβαρά ζητήματα παρακολούθησης και ελέγχου των Δήμων, που περνούν από αυτή την επιτροπή.
Τα πλατιά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα. Οι μέχρι χθες «σκληρές αντιπαραθέσεις τους» ήταν για τη νομή της εξουσίας. Κράτησαν τόσο, όσο χρειαζόταν για να υποκλέψουν την ψήφο του λαού. Τώρα ενώνονται στην κοινή διαχείριση της αντιλαϊκής πολιτικής, με συμμάχους και τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.
Καλούμε τις Δημοτικές Αρχές να προσκαλούν τους κομμουνιστές Δημοτικούς Συμβούλους, στις συνεδριάσεις των επιτροπών σαν ισότιμα μέλη, χωρίς δικαίωμα ψήφου, αφού δεν έχουν εκλεγεί και να έχουν πρόσβαση στις εισηγήσεις και στους φακέλους.
Όσους αποκλεισμούς και αν επιχειρούν οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δεν θα πτοήσουν τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους με τη Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζει το Κ.Κ.Ε.
Θα είναι το μάτι και το αυτί του λαού στο Δήμο, θα παρακολουθούν, θα αποκαλύπτουν, θα ενημερώνουν και θα συμβάλλουν στην οργάνωση της πάλης του λαού.

3 σχόλια:

Λευτέρης-Δικαίος είπε...

Αιδώς, Αργείοι!

Ανώνυμος είπε...

...και οπως ειχε πει και ο Λενιν "ο κομμουνιστης πρεπει να εξουσιαζει τα γεγονοτα και οχι τα γεγονοτα τον κομμουνιστη"

Unknown είπε...

Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο συνέβη και στον δήμο Καλαμάτας. Περίεργο; Οχι βέβαια!