Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ο "πρωταγωνιστής" Γιάννης Μανιάτης - Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε στον υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη λέγοντας ότι μιλάει μόνο για τα κοιτάσματα  υδρογονανθράκων του Βορείου Αιγαίου  και του Ιονίου, χωρίς να λέει λέξη για τα κοιτάσματα του Kεντρικού και του Nότιου Αιγαίου..Από την άλλη μεριά οι  ΠΑΣΟΚοφυλλάδες της Αργολίδας υμνούν τον ντόπιο υφυπουργό για τους "καταπληκτικούς" χειρισμούς του  σε θέματα ενέργειας. Αναφέρονται μάλιστα  στο πρόσωπο του υφυπουργού με τον χαρακτηρισμό "πρωταγωνιστής". 
Το απόσπασμα της συνέντευξης της Αλέκας Παπαρήγα θέτει καίρια ερωτήματα για την πολιτική του "πρωταγωνιστή" και της κυβέρνησης γενικότερα.Φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα αναφερθούν στην συνέντευξη της Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε κάποιες τοπικές εφημερίδες. Στα πλαίσια της σφαιρικής και δημοκρατικής πληροφόρησης πάντα , ειδικά κάποιες φυλλάδες της περιοχής με γνωστό αντιΚΚΕ βίο.
Διαβάστε το άρθρο από την τοπική εφημερίδα   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, δείτε και το απόσπασμα της συνέντευξης και βγαλτε τα συμπερασματά σας.

1 σχόλιο:

Λευτέρης-Δικαίος είπε...

Ό,τι καλύτερο μπορούσε να έχει μια ανάρτηση για το θέμα της κυβερνητικής πολιτικής όσον αφορά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, για να αποκαλύψει, αφενός, τη φαυλότητα και την υποτέλεια (στα ξένα συμφέροντα) των κυβερνώντων και, αφετέρου, την καθαρότητα του λόγου του ΚΚΕ υπέρ των εθνικών συμφερόντων. Ας μην κοιμώνται ήσυχοι οι Μανιάτηδες, δεν πρόκειται να τους σώσουν ούτε τέτοια υποβολιμαία δημοσιεύματα ούτε κανένα open-gov.gr