Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σαλτιμπάγκοι (2)

«Εάν με δείτε ποτέ σε πρεσβεία, εάν με δείτε ποτέ στο Λατσέικο, στο "κλαμπ Εκάλη", εκεί που συχνάζουν όλοι, εάν με δείτε ποτέ στο Μέγαρο Μουσικής, να με καθαιρέσετε. Εμένα θα με δείτε στα πεζοδρόμια. Στα μετερίζια του τίμιου αγώνα»!
Η δήλωση - έγινε στη Λάρισα την προηγούμενη Κυριακή - ανήκει στον «τίμιο αγωνιστή», τον «αντιαμερικανό», τον «αντικαπιταλιστή» και «ορκισμένο εχθρό των κεφαλαιοκρατών», τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.



Ας αφήσουμε όμως το «μετερίζι» της καρατζαφύρερ φαιάς μπουρδολογίας κι ας έρθουμε στην πραγματικότητα:
  • Ο «αντιιμπεριαλιστής» Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του κόμματος που στις 2/9/2009 υπερψήφισε στη Βουλή το λεγόμενο «Μνημόνιο (αυτοί όπου δουν μνημόνιο το ψηφίζουν...) Κατανόησης» μεταξύ ΝΑΤΟ - Ελλάδας, το οποίο παρέχει εφάπαξ τη δυνατότητα στο ΝΑΤΟ να αξιοποιεί στα επιχειρησιακά του σχέδια κάθε ελληνική στρατηγική εγκατάσταση, καθώς και όποιου είδους έμψυχο ή άψυχο υλικό της χώρας (ιδιώτες, υποδομές, μηχανήματα) σχετίζεται με την εθνική άμυνα.
  • Ο «αντικαπιταλιστής» Καρατζαφέρης είναι ο ίδιος που ζητούσε να φτιαχτεί στην Ελλάδα «κυβέρνηση σωτηρίας» από τους... τραπεζίτες, με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
  • Ο «αντικεφαλαιοκράτης» Καρατζαφέρης είναι ο ίδιος που - ακόμα και στο «ντιμπέιτ» προ των ευρωεκλογών του 2009 - κορδώθηκε για την επιλογή της κ. Τζαβέλλα ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του, περηφανευόμενος ότι είχε «συστατικές επιστολές» για την υποψήφιά του από τον κ. Λάτση, τον κ. Κόκκαλη, τον κ. Κυριακού και την... βασίλισσα της Ιορδανίας!
  • Ο «αντι-Μεγαρικός» Καρατζαφέρης είναι ο πρόεδρος του κόμματος, του ΛΑ.Ο.Σ., για το οποίο ο μεγαλοεπιχειρηματίας Εμφιετζόγλου ερωτηθείς (ΣΚΑΪ, 18/10/2007) αν έχει συμβεί να το στηρίξει και οικονομικά, απάντησε: «Το υποστηρίζω και οικονομικά (...). Συνέβη»...
*
Χρήσιμα συμπεράσματα:
Πρώτον, ο Καρατζαφέρης δεν χρειάζεται να επισκέπτεται «πρεσβείες» για να ψηφίζει ό,τι θέλει το ΝΑΤΟ. Μπορεί κι από μόνος του...
Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης δεν πηγαίνει στο «Λατσέικο», αλλά τις «συστατικές επιστολές» από το «Λατσέικο» τις λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του.
Τρίτον, μεγαλοκαπιταλιστές, όπως ο κ. Εμφιετζόγλου, δεν συχνάζουν στο «κλαμπ Εκάλη». 'Η ακόμα κι αν συχνάζουν, τις σχέσεις τους με τον Καρατζαφέρη, επειδή ο Καρατζαφέρης δεν πάει στο κλαμπ, τις αναπτύσσουν εκτός του κλαμπ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το νικ "Δεν αντεχεστε" αουλεει κατι ????

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

???????????

Ανώνυμος είπε...

Παντως εσένα το νικ "παράφρων φιλοχουντικός" πρέπει εσένα να σου "λέει" πολλά...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Φαντάζομαι δεν περιμένεις να σε αντιμετωπίσω σοβαρά ε;

Ανώνυμος είπε...

Εαν ανφερεσαι στο Α σχολιο παρεξηγησες...
Απλα σε καποιο φορυμ καποιος ανεβασε το ιδιο αρθρο με το νικ "Δεν αντεχεστε" και αναρωτηθηκα μηπως εισασταν το ιδο προσωπο ?

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Aνώνυμε 5.47
¨Οχι. Τα σχολια μου σε άλλα μπλογκ εχουν την υπογραφή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ