Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

...και το "παιχνίδι" αρχίζει!

Και ξαφνικά η Μπιρμπίλη ανακάλυψε την Αμερική. Διότι όπως αναφέρεται στα ΝΕΑ , «Καταπέλτης» για τη ΔΕΗ είναι το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Αρεοπαγίτη επί Τιμή Λέανδρου Ρακιντζή, όπου αναφέρεται πως οι ενισχύσεις που κατέβαλε η ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ χαρακτηρίζονται ως παράνομες βάσει του νόμου που απαγορεύει την ενίσχυση συνδικαλιστικών οργανώσεων από εργοδότες.
Καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που έγιναν οι αποκαλύψεις. Το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι καλοστημένο. Προέχει να συκοφαντηθούν οι αγώνες των εργαζόμενων της ΔΕΗ που θα ξεσπάσουν, και όχι οι εργατοπατέρες. Αυτοί έπαιξαν τον άθλιο  ρόλο τους  τόσα χρόνια. Τώρα πρέπει ο λαός να καταπιεί το δόλωμα των διεφθαρμένων εργαζόμενων της ΔΕΗ. Πρέπει να  δει το ξεπούλημα της ΔΕΗ σαν σωτήρια λύση από τους "διεφθαρμένους". Να είστε σίγουροι πως αυτή η μέθοδος θα ακολουθηθεί, τηρουμένων των αναλογιών , σε όλες της ΔΕΚΟ.
Αναφέρονται στα δημοσιεύματα πως όλο αυτό το σκηνικό άρχισε την περίοδο 1998-99. Δηλαδή την περίοδο που η ΔΕΗ άρχισε να ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι στο χρηματιστήριο. Ποια ήταν η στάση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τότε; Ρίξτε μια ματιά  εδώ. Τίποτα δεν είναι σύμπτωση .
Από αυτή την ιστορία όμως οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα. Πρέπει να δουν, επιτέλους, ποιος είναι ο ρόλος των  ξεπουλημένων ηγεσιών ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και των ακόλουθών τους αριστεροχαρούμενων υπερεπαναστατών. Όλοι ξέρουν  πως το ΠΑΜΕ  ανέκαθεν αγωνιζόταν να αποκαλύψει το ρόλο τους. Άλλοι μας θεωρούσαν διασπαστές της ενότητας της εργατικής τάξης. Και να είστε σίγουροι πως πρώτοι τώρα οι αριστεροχαρούμενοι υπερεπαναστάτες θα ρίξουν "λίθο αναθέματος", γιατί βλέπετε πως όταν βουλιάζει το καράβι , τα ποντίκια  πρώτα το εγκαταλείπουν.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. OΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: