Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πες μου με ποιον διαδηλώνεις να σου πω ποιος είσαι.

 Ακολουθούν αποσπάσματα από την Πρωτομαγιάτικη ανακοίνωση του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

1.Ο ΣΥΝ_ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτει τον εχθρό....και τον ιμπεριαλισμό (!!!!!)
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι, νέες, άνεργοι, μετανάστες
Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μια μέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες της εργατικής τάξης, που ξεκίνησαν από το Σικάγο το 1886 για τη διεκδίκηση του 8ωρου και συνεχίζονται ακατάπαυστα μέχρι σήμερα ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, στην κάθε είδους καταπίεση, στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.
Αυτή την περίοδο στη χώρα μας οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, δέχονται μια πρωτοφανή επίθεση από την κυβέρνηση, την τρόικα και το κεφάλαιο.          


2.Αποφασίζει να συμβάλλει με όλες του (!!!) τις δυνάμεις στην λαϊκή κινητοποίηση και μαστιγώνει ανελέητα το κεφάλαιο (!!!)
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι και συνταξιούχοι,
Με τη μαζική συμμετοχή μας στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις και στην πανεργατική απεργία στις 11 Μάη, που πρέπει να συνοδευτεί με συγκεκριμένο σχέδιο κλιμάκωσής της, πρέπει να δείξουμε στην Τρόικα, την  κυβέρνηση, το κεφάλαιο και τους πρόθυμους πολιτικούς συμμάχους τους, ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να μας γυρίσουν πίσω σε εργασιακό καθεστώς δουλείας και ανασφάλειας. 

3. Να και η ... Αριστερά !!! ( ΄Οχι που θα γλύτωναμε)
Πρέπει να τους απαντήσουμε με την κοινή δράση όλης της Αριστεράς, την πιο πλατιά εργατική ενότητα, με λαϊκή - εργατική εξέγερση.  

4. Μαστιγώνει ανελέητα ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και το περιχαρακωμένο ΠΑΜΕ
Μπορούμε να ξεπεράσουμε την συμβιβαστική στάση της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και την πολιτική περιχαράκωσης του ΠΑΜΕ με  την οργάνωση και κινητοποίηση της εργατικής βάσης και την συγκρότηση Επιτροπών Αγώνα και αλληλεγγύης σε κάθε  χώρο εργασίας, κατοικίας και σπουδών. 

5. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ  ΚΑΠΕΤΑΝ -ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ -ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ


Αυτοί είναι οι οπορτουνιστές.  Ίδιοι και απαράλλαχτοι μια ζωή.  Γυρίστε τους την πλάτη. 
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: