Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Σύλληψη οδηγού επειδή δεν πλήρωσε διόδια.

Σε τρομοκρατική σύλληψη μιας οδηγού από την Πάτρα που δεν πλήρωσε το αντίτιμο των διοδίων στο Ζευγολατιό Κορινθίας (Κιάτο) το απόγευμα της Κυριακής προχώρησε προχτές Δευτέρα η αστυνομία με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας για εισβολή στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και την αφαίρεση αντιγράφων κλήσεων καθώς και για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθησαν άλλοι δύο οδηγοί οι οποίοι προσήχθησαν στον εισαγγελέα της πόλης. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ο εισαγγελέας δε διέκρινε καμία παράβαση από τους τρεις οδηγούς.
Σημειώνουμε πως το απόγευμα της Κυριακής μια ομάδα περίπου 20 ατόμων από το κίνημα «Δεν πληρώνω» προχώρησε σε κινητοποίηση μπροστά από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, με αφορμή κλήσεις που έκοψε το συγκεκριμένο τμήμα σε βάρος οδηγών που αρνήθηκαν να πληρώσουν τα διόδια. Μάλιστα, εντόπισαν το γραφείο όπου ήταν ταξινομημένες οι κλήσεις, τις αφαίρεσαν και τις κατέστρεψαν.
Οπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οδηγού στον «Ρ», η εν λόγω γυναίκα φτάνοντας στα διόδια του Ζευγολατιού ανέφερε στον υπάλληλο των διοδίων πως δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το αντίτιμο και του ζήτησε να την αφήσει να περάσει. Ο υπάλληλος τότε της ζήτησε να πάει στο τμήμα Τροχαίας του Κιάτου και να διατυπώσει το αίτημά της. Πράγματι πήγε και εκεί της έκοψαν κλήση 200 ευρώ και της αφαίρεσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Την προέτρεψαν ωστόσο να πάει στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και να ζητήσει να της επιστραφούν οι πινακίδες, όπως κι έγινε. Στη συνέχεια έφυγε με προορισμό την Πάτρα και την συνέλαβε η Ασφάλεια τη Δευτέρα το βράδυ με την αυτόφωρο διαδικασία, παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει 24 ώρες, και την μετέφεραν στην Κόρινθο όπου κρατήθηκε στην Ασφάλεια μέχρι να οδηγηθεί το πρωί στον εισαγγελέα όπου και αφέθηκε ελεύθερη
ΠΗΓΗ:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: