Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή σε αυτούς που προστατεύουν τους θύτες και δέρνουν τα θύματα

Αναδημοσίευση από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
 
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Φίλοι Αστυνομικοί έχετε αναρωτηθεί ποτέ το ρόλο σας και τι ακριβώς κάνετε;
Ξέρω όταν ξεκινήσατε να μπείτε στο σώμα μέσα σε πολλούς από εσάς υπήρχε κάτι που σας μίλαγε για προσφορά και προστασία των συνανθρώπων σας στους οποίους μέσα περιλαμβάνονται οι οικογένεια σας, οι φίλοι σας, οι παλιοί σας συμμαθητές, οι γείτονες, οι συγχωριανοί σας και γενικά όλοι οι συμπατριώτες μας.
Βιοποριστικά υποτίθεται θα εξασφαλίζατε και ένα μισθό για να ζείτε αξιοπρεπώς εσείς και οι οικογένειες που κάποια στιγμή θα αποφασίζατε να κάνετε.
Αντί αυτού όμως το σύστημα που υπηρετείτε σας έκανε μια ανεπαρκή εκπαίδευση αλλά και πολλές φορές αναγκαστήκατε να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας για να καλύψετε πράγματα του βασικού σας εξοπλισμού τα οποία ήταν υποχρεωμένη η υπηρεσία να σας........
παρέχει. (έχω διαβάσει πολλές φορές για την αγορά των αλεξίσφαιρων και όχι μόνο γιλέκων από εσάς).
Από μισθό αλλά σας είπαν και άλλα σας έδωσαν και πολλοί από εσάς αναγκαστήκατε να γίνεται προστάτες σε μαγαζιά σε πόρνες ή να κάνετε τα στραβά μάτια σε διάφορες παρανομίες για να μπορέσετε να βγάλετε κάτι παραπάνω για να ζείτε σαν άνθρωποι.
Επίσης κάμποσοι από εσάς που βάλατε μέσον και πήγατε στην προστασία των λεγόμενων υψηλών προσώπων τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θέλουν τόση προστασία και φοβούνται τόσο πολύ; Συνεχίζω λοιπόν σε αυτή την θέση πολλοί από εσάς αισθανθήκατε σαν Φιλιππινέζες οικιακοί βοηθοί γιατί κουβαλήσατε τα ψώνια τους, συμμετείχατε σε δουλειές και ενέργειες της καθημερινότητας τους ακόμα και τον σκύλο τους μπορεί να βγάλατε βόλτα για να αφοδεύσει!!!!
Άλλοι από εσάς γίνατε οι επίλεκτοι οι προστάτες του συνόλου … ενάντια στο σύνολο!!!!
Εσείς λοιπόν οι περίφημοι Ματατζήδες σας φόρεσαν και σας φόρτωσα σαν γαϊδούρια με ένα βαρύ εξοπλισμό (Ασπίδες, κράνοι, γκλοπς , χημικά κ.α) για να φυλάτε το σύστημα τους από τους κακούς τους απείθαρχους που διαμαρτύρονται αδικαιολόγητα και για ψύλλου πήδημα.
Όπως ας πούμε κάποιους που απέλυσαν πρόσφατα ή κινδυνεύουν να τους απολύσουν στο εγγύς μέλλον.
Αλλά και από την νεολαία που άκουσον άκουσον τα κωλόπαιδα διαμαρτύρονται συχνά και ζητούν λέει καλύτερη εκπαίδευση και μια προοπτική για να βρουν δουλειά στο μέλλον.
Αλήθεια πόσο αχάριστη είναι αυτή η νέα γενιά αφού το σύστημα τους έφερε σε κάθε γειτονιά ένα φροντιστήριο. (για την καλύτερη προετοιμασία τους για τα ανώτατα ιδρύματα .)
Και όταν με το καλό τελειώσουν τις δωρεάν σπουδές τους..... σε μια πόλη της Ελλάδας μακριά ή κοντά (ο γονιός να ‘ναι καλά που θα δουλεύει μέρα νύχτα για να ανταπεξέλθει) δεν θα έχουν βρε αδερφέ και κανένα γνωστό να τα βολέψει σε μια δημόσια υπηρεσία για να κάθονται!!!!
Αλλά το σύστημα τους κινδυνεύει και από τους συνταξιούχους που έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται για την πενιχρή σύνταξη που παίρνουν και δεν κάθονται να φάνε το γιαουρτάκι τους και να περιμένουν να πεθάνουν ήσυχα ήσυχα σε μια γωνιά.
Έτσι λοιπόν φίλοι Αστυνομικοί σαν κατάντησαν και αντί να φυλάτε και να προστατεύετε τους συνανθρώπους σας στους οποίους μέσα περιλαμβάνονται οι οικογένειες σας, οι φίλοι σας, οι παλιοί σας συμμαθητές, οι γείτονες, οι συγχωριανοί σας και γενικά όλοι οι συμπατριώτες μας εσείς τους δέρνετε τους πετάτε χημικά νέου τύπου (με πιπέρι παρακαλώ) και φυλάτε αυτούς που κατάντησαν την χώρα σε αυτά τα χάλια δηλ. φυλάτε τους θήτες και δέρνετε τα θύματα των ενεργειών τους!!!!!
Μήπως λοιπόν φίλε Αστυνομικέ ήρθε καιρός την επόμενη φορά να έρθεις στην δική μας πλευρά γιατί και εσύ είσαι ένα από εμάς!!!!!! Σκέψου το σε παρακαλώ.

3 σχόλια:

I Want Freedom είπε...

Η ιστορια εχει δειξει οτι πολλες φορες τμηματα του στρατου ενωθηκαν με τα εξεγερμενα πληθη του λαού.
Φαντασου να γινοταν κατι τετοιο σημερα στη ΔΕΘ, να αφησουν αφυλαχτη την αφροκρεμα του καπιταλισμου μπροστα στους χιλιαδες διαδηλωτες. Θα τρεχουν και δε θα φτανουν!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο που με τρελαινει ειναι η σταση του λαου,τι αλλο περιμενουν για να βγουν στους δρομους,αυτες τις μερες η θεσσαλονικη πραγματι ειναι μια αστυνομοκρατουμενη πολη ιδιαιτερα χθες ωρες πριν απο τις συγκεντρωσεις ειχαν κλεισει δρομους,τα αστικα λεωφορεια σταματησαν απο τις 3 το μεσημερι τα ματ ηταν σε ολο το κεντρο και γυρω απο την δεθ δεν μπορουσε να περασε ουτε κουνουπι που δεν ηταν πρασινο με προσκληση για τα εγκαινια ιδιαιτερα προκλητικοι ηταν οι της ομαδας διας που γυριζαν σαν δαιμονισμενοι με αναμμενους τους φαρους δημιουργουσαν κλιμα τρομοκρατιας και σε περιοχες που ηταν πολυ μακρια απο τους χωρους των συγκεντρωσεων ολα αυτα ομως δεν ηταν δικαιολογια για τον κοσμο να μην καταιβει στις συγκεντρωσεις μετα απο ολα οσα υπεστει το τελευταιο δεκαμηνο η συγκεντρωση της γσσε-αδεδυ-συριζα-κ.λ.π ηταν απογοητευτικη η συγκεντρωση του παμε περιπου το ιδιο για πρωτη φορα τα τελευταια χρονια η συμμετοχη ηταν θα μπορουσε να πει κανεις απλα αξιοπρεπης και οι αλλες δυο συγκεντρωσεις φανταζομαι στα ιδια,ευτυχως που ειχαμε και καποιες πιο καλες στιγμες με το παπουτσι,τους φορτηγατζηδες και τον μιχαλο το πανο του παμε στον λευκο πυργο,τουςαδιοριστους εκπαιδευτικους αυτην την ωρα και κανα δυο ακομη.

Ανώνυμος είπε...

Πληκτρολογήστε την λέξη...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Γράφει η Αργυρούλα

Καθίστε για μια ακόμη φορά μπροστά στο computer σας και πληκτρολογήστε την λέξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Είστε η νέα γενιά επαναστατών, οι χέστα επαναστάτες, οι επαναστάτες του φραπόγαλου, του καναπέ, της καρέκλας…

Κατερίνα, σε είδα στην Καμάρα και ξαφνιάστηκα που ξεκίνησες από την Ικαρία μόνο και μόνο για την διαδήλωση.

Λεωνίδα, μπορεί να σου ετοίμασε η μαμά τα σάντουιτς αλλά ήσουν εκεί.

Γρηγόρη, Ντόρα…χάρηκα που σας γνώρισα.

Εεεε παππού, σε είδα με το μπαστουνάκι να πηγαίνεις κούτσα κούτσα στην πορεία και να διαδηλώνεις για τα παιδιά και τα εγγόνια σου.

Τα παιδιά και τα εγγόνια σου που διαδήλωναν στα καφέ της παραλίας και φώναζαν με παλμό τα παρακάτω συνθήματα:

-1 μέτριο

-1 φρέντο

-1καφέ+2 ζάχαρη χωρίς γάλα

Όλοι εσείς που δηλώσατε συμμετοχή στον Συντονιστή ή κάπου αλλού και που τα κόβατε παχιά ως σχολιαστές-επαναστάτες, είσασταν ΑΠΟΝΤΕΣ.

Είστε άξιοι της μοίρας σας. Είστε άξιοι για να σας κυβερνά ο εκάστοτε γιωργάκης και κωστάκης.

Είστε ικανοί μόνο για να σερφάρετε και να επαναστατείτε στα λόγια και για να χτυπάτε με μανία τα πλήκτρα απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Είστε γιαλαντζί επαναστάτες και ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

Αφήστε τις τύχες σας, τα όνειρά σας και τις ελπίδες σας στους άλλους. Αφήστε να αποφασίζουν οι άλλοι για σας.

Βουλιάξτε λοιπόν για μία ακόμη φορά στους καναπέδες σας. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει.