Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Kαταγγελία Θανάση Παφίλη.


Από το Ksipnistere
Εκφράζοντας και τους υπόλοιπους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό την προκλητική αποσιώπηση από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα από την δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ), των θέσεων και των δραστηριοτήτων μας που εξελίσσονται εδώ και καιρό. Από την άλλη υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα βρίσκονται καθημερινά σε εκπομπές και στα......
δελτία ειδήσεων πριν καν ανακοινωθεί η στήριξη τους και την αποδεχθούν. Αυτή η επιλογή παραβιάζει βάναυσα τη στοιχειώδη αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού λαού και βαραίνει πρώτα απ’ όλα την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό.
Εμείς οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ ούτε παρακαλάμε για την προβολή μας στα κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ, ούτε εξαρτάμε τη δράση μας από αυτά. Ωστόσο είναι προκλητικό και οφείλουμε να καταδείξουμε τη μεγάλη υποκρισία της κυβέρνησης που υποτίθεται ότι είναι υπέρ της διαφάνειας και κατά του μαύρου χρήματος και με αυτό το πρόσχημα μας απειλεί με ποινές αν δεχθούμε την οικονομική στήριξη από το κόμμα μας και αν απευθυνθούμε με κουπόνια στο λαό. Θα σας λέγαμε «αιδώς Αργείοι» αλλά που να βρεθεί η αιδώς σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για να προστατεύσει την υψηλή κερδοφορία των επιχειρηματιών. Εμείς απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και τον καλούμε να συμπορευθεί μαζί μας για να αποκρούσουμε και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική σας. Η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά σας να είναι για το λαό ένα ακόμα κριτήριο ψήφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: