Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Φόρος ... «αλληλεγγύης»!

Απειλούν τον ελληνικό λαό ότι για να μην τον πεθάνουν στο κρύο θα του βουτήξουν 1 δισεκατομμύριο από το πετρέλαιο θέρμανσης! Είναι οι ίδιοι που πριν δέκα μέρες έδωσαν ακόμα 25 δισεκατομμύρια (!) στους τραπεζίτες!
Παραμονές των «γενεθλίων» τους, της «3ης Σεπτέμβρη», έκαναν «δώρο» στον ελληνικό λαό την «ιδέα» τους για το ...διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου! Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, προέβη σε μια δήλωση που πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο του πολιτικού κυνισμού:

«Ο φόρος γι' αυτή την κυβέρνηση - είπε ο Γ. Παπανδρέου - δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει»!
Απειλούν δηλαδή το λαό να διαλέξει ή το ξεπάγιασμα ή τη ληστεία, κάνοντας από πάνω και κηρύγματα περί «πατριωτικής» (!) και «κοινωνικά αλληλέγγυας» φορολεηλασίας!
Πρόκειται για «αρρωστημένα» μυαλά! Δε χρειάζεται να το διαπράξουν καν. Και μόνο ότι το σκέφτηκαν, και μόνο ότι το διοχέτευσαν, και μόνο ότι «διαρρέουν» πως σχεδιάζουν να προχωρήσουν στον 20πλασιασμό (!) των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης, είναι αρκετό για τον κόσμο «να τους πάρει με τις πέτρες»!
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: