Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Γ. Καμίνης: Το διακύβευμα δεν είναι το μνημόνιο

«Όποιος κάνει σημαία του το θέμα του μνημονίου στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση της Αθήνας, βρίσκεται σε λάθος εκλογές», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος -ο οποίος έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ,της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων- σημείωσε ότι το μνημόνιο επηρεάζει την καθημερινότητα των πολιτών, θα έχει και επιπτώσεις και στα οικονομικά των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόσθεσε, όμως, ότι το κρίσιμο διακύβευμα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι η συμφωνία με την τρόικα.
 


Mάλιστα. ...
Όποιος δε βλέπει την φτώχεια και τη δυστυχία που μας επιφυλάσσει το ΠΑΣΟΚ έτσι και κρίνει πως βγήκε κερδισμένο από τις εκλογές με τα τοπικοαυτοδιοικητικα κριτήρια, είναι σε λάθος χώρα.  
Βλέπετε  λοιπόν πως έπιασαν δουλειά τα επιτελεία της πλύσης εγκεφάλου. Το ωραίο είναι πως οι βαστάζοι της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κρυφτούν. Σε απλά ελληνικά, θέλει ο ΔημοκρατικοΑριστεροΟικολόγος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. ¨Όλοι αυτοί οι κολαούζοι της αστικής τάξης είναι , διαχρονικά, οι καλύτεροι υπηρέτες της πλουτοκρατίας. Στην αρχή σε παραμυθιάζουν με τα περίφημα αυτοδιοικητικά κριτήρια. Αν το φας το παραμύθι τότε βγαίνουν και σου ανακοινώνουν πως ο λαός ενέκρινε την πολιτική του μνημονίου. Αν χάσουν  από τη ΝΔ τότε  θα  έχει νικήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.Όμως φαίνεται πως τα πράγματα είναι ζόρικα. Τελευταία ο Ραγκούσης ανέδειξε το ζήτημα της έκπτωσης  των κομμουνιστών   από το αξίωμα τους  στην τοπική αυτοδιοίκηση αν δεν εφαρμόσουν το νόμο για τις εκλογικές δαπάνες. Τυχαίο; Δε νομίζω! Έχω την εντύπωση ότι κάτι περιμένουν αυτοί. Αν λοιπόν ο λαός κάνει το τεράστιο βήμα ,γιατί τεράστιο θα είναι , και αναδείξει κομμουνιστές  περιφερειαρχες ή δημάρχους, να είστε σίγουροι πως θα έχει ωριμάσει μέσα του η σκέψη να σας κάνει τα εισιτήρια για τον αγύριστο. Άρα θα πάρετε τους νόμους σας παραμάσχαλα και θα πάτε .........

Δεν υπάρχουν σχόλια: