Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας "ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ".

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας "ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ". Έκανε πολύ θόρυβο, πολύ φασαρία, τόνοι μελανιού χύθηκαν για την αντίθεση του με τον  υπαρκτό σοσιαλισμό . Αυτός , ο ευρωκομμουνισμός, ήταν καλός  δημοκρατικός, ο άλλος , ο υπαρκτός, ήταν κακός καταπιεστικός. Μεγάλωσε ο Ευρωκομμουνισμούλης και  έγινε Δημοκρατικός, τόσο πολύ που βοήθησε στον εξανδραποδισμό μια χώρας με το όνομα Γιουγκοσλαβία. Και τώρα ώριμος πια κυβερνάει εντελώς δημοκρατικά , προωθώντας το δημοκρατικό σοσιαλισμό με τη ΜΑΦΙΑ σε ένα νησί που το λένε Σικελία. Αλλά και στην Ελλάδα ο Ευρωκομμουνισμούλης (ΕΑΡ, ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ) ωρίμασε. Φιλοδοξεί  σε ένα άλλο νησί Ικαρία το λένε, να συγκατοικήσει στο Δήμο με το......ΛΑΟΣ. Ισχύει άραγε αυτό που λένε , με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις

 Αναδημοσίευση από sibilla
Το "Δημοκρατικό Κόμμα" Ιταλίας πρώην ΚΚΙ…εκσυγχρονίστηκε, συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση της Περιφέρειας Σικελίας μαζί με τη δεξιά και τη μαφία!
Αυτή είναι "πρόοδος" και "ρεαλιστική" πολιτική!
Ένα κόμμα που χωράνε ΟΛΟΙ!
Πως σχολιάζει η αριστερά (σοσιαλιστές, κομμουνιστές δεν έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση), με την αφίσα: «Δημοκρατικό Κόμμα.
Τώρα είμαστε πλειοψηφία και στη Σικελία……με την μαφία, το UDC και MPA…»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δες και αν θέλεις σχολίασε:

http://www.antinews.gr/?p=62285