Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Εσείς την Μπιρμπίλη, Εμείς με τον Παφίλη!

  
Από το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

Με το σύνθημα αυτό πολλά μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ δείχνουν την αντίθεση τους στην λογική που προσπαθούν να εκφράσουν και να περάσουν όλοι αυτοί που έφερε μαζί του ο Γ. Παπανδρέου.
Προσωποποιούν δε αυτήν την αντίθεση στο πρόσωπο της Τ. Μπιρμπίλη, που θεωρείται δίκαια το πιο προβεβλημένο και εξέχων μέλος αυτής της παρέας, ενώ ταυτόχρονα διαμηνύουν προς την ηγεσία και τις μελλοντικές τους εκλογικές προτιμήσεις.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τέτοια μηνύματα να παίρνει ο αντιπρόεδρος και θα τον σκάσετε ρε παιδιά...και έτσι θα χάσει ο τόπος έναν σημαντικότατο ταγό!

Matrix1917 είπε...

Σύντροφοι, το παρακάτω μήνυμα να το στείλετε με sms ,με σχόλια σας, παντού !

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010 19:00, ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ,ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ , ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxa skepsou na vgalei kai kamia anakoinosi to Pasok kai na kalei tous opadous tou na stamatisoun ta kokkina katharmata. Tha fate to ksylo tis arkoudas. Re de sas eftane to egklima tou 1944-49 pou pirate ton kosmaki sto laimo sas? Re de sas ftanei to egklima ton dekadon Akronauplioton pou tous dosate peskesi stous Germanous? Aei xathite kokkinoi fasistes, aneleutheroi kai prodotes tou laikou kinimatos kai tis aristeras.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κακομοίρη ποιους αποκαλείς φασίστες; Άμα ψάχνεις για προδότες να ξεκινήσεις από ΠΑΣΟΚ, που τόλμησε να βάλει στην ταμπέλα του τις λέξεις "σοσιαλισμός" και "κίνημα".
Έλα να τα πεις αυτά σε διαδήλωση του ΠΑΜΕ, άμα είσαι μάγκας. Έλα να μας... δείρεις! Θα σου κοπεί αμέσως το γέλιο! Στις 23 είναι το επόμενο συλλαλητήριο...
Ρε φουκαρά ποιοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ θα μας... δείρουνε; Το 20% που είναι άνεργοι ή το υπόλοιπο 80% που τους έχει ρημάξει στους φόρους;
Δε στο είπανε, αλλά στις τοπικές του ΠΑΣΟΚ δεν πατάει άνθρωπος! Όλοι βρίζουνε το Γιωργάκη για αυτά που τους έκανε.
Λοιπόν σε περιμένουμε στις 23. Έλα να μας δείρεις! Θα σε περιμένουμε να σε υποδεχτούμε...