Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Παρέμβαση του Θ. Παφίλη στο «Mega»

Ο ελληνικός λαός είναι ήδη χρεοκοπημένος, σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο κανάλι «Mega», το πρωί της Δευτέρας 23 Μάρτη 2015. 
Ο Θ. Παφίλης κάλεσε τον ελληνικό λαό να οργανώσει την πάλη του καθώς ό,τι κερδίσει, θα το κερδίσει με τον αγώνα του, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική ουσιαστικά φιλολαϊκή μέσα στο πλαίσιο της ΕΕ.
«Ο τίτλος είναι: Η ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού να αποδεχθεί και νέα μέτρα. Αυτό είναι το κλίμα της τρομοκρατίας συνολικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη με βάση την οποία συνεχίζεται το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση.
Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του μέτρου του «αστυνομικού της γειτονιάς», ο Θ. Παφίλης σημείωσε ότι χρειάζεται εκπαίδευση και εξοπλισμός και όχι να χτυπά το λαϊκό κίνημα. Τόνισε ότι ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς έχει δοκιμαστεί και δεν έχει φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα γιατί είναι θέμα γενικότερης πολιτικής και προσανατολισμού.
Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τα δημοσιεύματα για τον Γ. Κατρούγκαλο, ο Θ. Παφίλης υπογράμμισε ότι «όταν είσαι πολιτικό στέλεχος και διεξάγεις και αντιμνημονιακό αγώνα αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμβάλλεις δωρεάν και μέσα από διάφορες κοινωνικές οργανώσεις. Δεν μπλέκεσαι με επί πληρωμή διεκδικήσεις». Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να προσανατολιστούν στον οργανωμένο και κοινωνικό αγώνα και όχι στα δικηγορικά γραφεία για να κερδίσουν. 
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: