Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πού πας ρε πατριώτη;

Ε λοιπον ναι χρειαστηκαμε μολις εναμισυ μηνα για να να καταλαβουμε οτι η προασπιση της Παρτιδας θελει γκλαμορους καζουαλ εμφανισεις στα διεθνη φόρα, και θεαματικες προβολες της φτοχωπροδρομικης αντιληψης «ειμαι φτωχος αλά πληρωνω…!» . Προβολη της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντιληψης: «και δε θελω και μ΄αρεσει!». Σε πολεμικο φοντο με τους δανειστες! Με «ομοψυχη εθνικη συνεγερση-περηφανεια», εκτελεσης του πατριωτικου καθηκοντος: παραμονης στην ευρωζωνη-εξοφλησης του εθνικου χρεους!Διακυρυσουν: «οπως προεκλογικα τους ταραξαμε στην νομιμοτητα, τωρα θα τους ταραξουμε στην συνεπεια απολπληρωμης των δοσεων!» (αμ πως;)
   Ειναι, λεει, παρτιωτικο καθηκον να στηριξουμε αυτους τους ελιγμους για να πετυχουμε εναν εντιμο συμβιβασμο! Και μαλιστα με νεο, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στυλ! (ποιος καθοριζει το εντιμο;)
   Ειναι, λεει, «εθνικη νικη η μετονομασια της τροϊκα σε θεσμούς» (βλεπεις πως θεσμοποιουν την εξαρτηση ;), και «του μνημονιου σε γεφυρα και συμβολαιο!» Ειναι ανακτηση της «εθνικης μας περηφανιας τα ραντεβου με τους διαπραγματευτες να γινονται σε δωματια ξενοδοχειων» και όχι στα γραφεια υπουργων! (ραντεβου σε ξενοδοχεια…, χωρις καμερες;!).
   Ειναι, λεει,  εληνοπρεπης μαγκιά να μη πεσουμε στην παγιδα των δανειστων και μας οδηγησουν στο ατυχημα του γκράξιτ (αλαξανε και οι δανειστες τον ορο του γκρέξιτ! Τι μονο εμεις θα βαφτιζουμε…). Γι΄αυτο και μεις τωρα να δεχτουμε την αναστολη των προεκλογικων δεσμευσεων, ωστε να κοιμισουμε τους κουτόφραγκους, και μολις κανουμε τη νεα συμφωνια, ε τοτε, θα μοιραστουμε τα σουσαμια απ΄το Σαλονικιωτικο κουλουρι!  Γιατι μονο τοτε «η χωρα θα σταθει στα ποδια της» και «η οικονομικη αναπτυξη θα το επιτρεψει»
   Γι΄αυτο τωρα ειναι αντιπαρτιωτικο  το «δε πληρωνω –δε πληρωνω»;!
Ο καλος παρτιωτης πρεπει να πληρωνει και τον ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ και ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (για οσους εχουν εισοδημα πανω από 700 ευρω το μηνα;!)  Καλος παρτιωτης  ειναι αυτος που θα δεχτει και τα τελευταια διαθεσιμα των ασφαλιστικων ταμειων και κρατικων οργανισμων  να γινουν, κουρεύσιμα, ρέπος! Ο καλος παρτιωτης πρεπει να ζει «λιτό βίο» και να τρωει με το «φατε ματια ψαρια… και ομορφιά…»! Για να μαζευουμε λεφτα να πληρωνουμε, με «εθνικη περηφανια, και όχι εθνόδουλα» τις νεες μπιζνες των ολιγαρχων με αμερικανικα, ρωσικα, κινεζικα, γερμανικα, γαλικα, ιταλικα συμφεροντα!
   Οι «αριστερουληδες» ηγετες του ΣΥΡΙΖΑ, ακομα και σημερα μας θυμιζουν:«τα λεφτα δεν εχουν πατριδα», και ειναι σωστο! Οποτε κάθε αναφορα τους σε πατριωτισμο, εθνικη περηφανεια, σκοπο εχει να φτιασιδωσει τη συνεχεια της ιδιας αντιλαϊκης πολιτικης που ωφελει το κεφαλαιο! Όμως δήθεν, ΞΕΧΝΑΝΕ οτι: ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Και καλα αυτοι κοιτανε να κανουν τη δουλεια τους! Εσυ όμως;
 ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;!                                                                                                                 (γιωπαπ)
                                                                               γιωργηςπαπαϊωανου

Δεν υπάρχουν σχόλια: