Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε ακίνητη περιουσία του ΚΚΕ

Το παρακάτω κείμενο αναδημοσιεύεται
 από  ιστολόγιο Revolt!!!
Κοκορίκοοοο! Τα μάθατε;
Ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησης (κατά Κοκορίκο), έστησε προβοκάτσια σε βάρος τού ΚΚΕ, με σκοπό να εκβιάσει (κατά Κοκορίκο), το ΚΚΕ…
Το ΚΚΕ φυσικά ΑΠΑΝΤΗΣΕ, και μάλιστα με αποδείξεις που κάνουν σκόνη τον προβοκάτοραΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (κατά τον Κοκορίκο πάντα) και την προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (κατά Κοκορίκο πάντα).
Έτσι, μάθαμε πως το ΚΚΕπροκειμένου να εξασφαλίσει ότι τα δάνεια που έχει πάρει θα επιστρέψουν στο λαό -…μ’ όποιες συνθήκες κι αν επικρατήσουν, τα εξασφάλισε βάζοντας υποθήκη ακίνητα.  
(Κι αυτό γιατί τού λαού είναι όλος ο χρηματικός και εμπράγματος πλούτος, άσχετα αν τον καρπώνονται μια χούφτα πλουτοκράτες).
Αναφέρεται επί λέξη στην ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ μεταξύ άλλων:
  1) Όλα τα δάνεια που έχει πάρει το ΚΚΕ είναι γνωστά, έχουν δημοσιευτεί στους ισολογισμούς του και στον Τύπο
     2) Εξυπηρετούνται
     3) Για όλα έχουν παρασχεθεί εμπράγματες εγγυήσεις (ακίνητα)». 
Υπάρχει όμως και η «απολογία» τού συντάκτη τού προβοκατόρικου άρθρου, Αντώνη Κοκορίκου, όπου μεταξύ άλλων λέει:
«Αντιλαμβανόμαστε κι εμείς όπως και το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ ότι το θέμα είναι πολύ χοντρό.Αξιολόγηση ειδήσεων κάνουμε και οι δύο (...)Εμείς δεν γράψαμε παρά την πληροφορία μέλους της κυβέρνησης και την θεωρήσαμε έγκυρη (...) Θεωρείστε δεδομένο ότι μέλος της κυβέρνησης μας έδωσε την πληροφορία.Προσωπικά θεωρώ πιο έγκυρο το ΚΚΕ (...) Αν έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ή αν χρησιμοποιήθηκα εν αγνοία μου θα αναγνωρίσω το λάθος μου και δεν θα "εξαφανίσω" το άρθρο μου».

Άκου κύριε Κοκορίκο,
το θέμα είναι να μην «εξαφανίσεις» την πηγή τής «πληροφορίας» που θέλει τους κουκουέδες στο ίδιο τσουβάλι με τα λαμόγια…
Δύο τινά λοιπόν συμβαίνουν.
Ή εσύ κύριε Κοκορίκο ψεύδεσαι, ή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πολλαπλά ύπουλη και εξόχως επικίνδυνη για το λαό,και δεν εννοώ στο οικονομικό επίπεδο, γιατί αυτό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Εκ προοιμίου άλλωστε, όποιος διαχειρίζεται ως κυβέρνηση τον καπιταλισμό, τα οικονομικά συμφέροντα της πλουτοκρατίας υπηρετεί.
Αν όμως λες αλήθεια κύριε Κοκορίκο, πως σε παραπλάνησαν κυβερνητικές πηγές και σε χρησιμοποίησαν ως λεκάνη τού καμπινέ για να χέσουν και να διοχετευτούν τα σκατά τους στους απόπατους της κοινωνίας, (γιατί μόνο εκεί έχουν θέση και ανακυκλώνονται),τότε θα έπρεπε ήδη να έχεις δημοσιοποιήσει και το όνομα-τα ονόματα, όποιου-όποιων έστησαν αυτήν την προβοκάτσια σε βάρος τού ΚΚΕ.
Ξέρεις τι σημαίνει μια κυβέρνηση ύπουλη και εξόχως επικίνδυνη για το λαό, κύριε Κοκορίκο;
Σημαίνει ότι για να βάλει το λαό στο γύψο (μ’ όποια μέθοδο), πρώτα πρέπει ν’ απαλλαγεί απ’ το ταξικό κίνημα, του οποίου εκ των πραγμάτων ηγείται το ΚΚΕ.
Άρα, αυτή η προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ, στρέφεται ενάντια στο λαό μας πρωτίστως.
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία.
Τι προβοκάτσια έκανε η φασιστική δικτατορία τού Μεταξά;
Τι προβοκάτσια έκανε η φασιστική δικτατορία τού Παπαδόπουλου;
Τι προβοκάτσια έστησε ο φασίστας Χίτλερ με τη φωτιά στο ράιχσταγκ;
Αν δεν ξέρεις, φρόντισε να μάθεις, για να ψιλιαστείς πού μπορεί να θέλουν να οδηγήσουν το λαό μας, αυτοί που στήνουν προβοκάτσιες σε βάρος τού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. 
ΤΟΤΕ, ίσως αποφασίσεις ότι χτες κιόλας, έπρεπε να έχεις πράξει τα δέοντα…  
Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: