Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

O "στριμμένος θείος"

Το καλό και φιλότιμο παιδί της....οικογένειας
Μια πολύ πολύ πρωτότυπη εξήγηση για όλα όσα συμβαίνουν μας δίνει "το ποτάμι".  Ότι ξέρατε και ακούγατε από κομμουνιστές και ΣΥΡΙΖΑίους και λοιπούς πολιτικούς φορείς ξεχάστε τα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.!Όλα είναι θέμα οικογένειας! Όλα είναι ζήτημα μιας ενδοοικογενειακής διένεξης. Γιατί ως γνωστό όλες οι οικογένειες έχουν καλούς και κακούς συγγενείς. Έτσι και η μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. έχει και αυτή τους περίεργους συγγενείς.
Ότι διαβάζετε παρακάτω είναι από την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Το Ποτάμι".
Μπορείτε αν ακολουθήσετε  το  link που δίνεται κάτω από το απόσπασμα της ομιλίας του να την διαβάστε ολόκληρη. σας το προτείνω ανεπιφύλακτα,,,και καλό κουράγιο. 

«Το 80% των προϊόντων της Κρήτης φεύγουν στην Ευρώπη. Άρα ένα σύγχρονο κόμμα δεν μπορεί να είναι αντιευρωπαικό, αλλά με την Ευρώπη και πρέπει να παραμερίσει τους λαϊκιστές που βάζουν φραγμό στον δρόμο αυτό προς την Ευρώπη. Αυτή είναι η οικογένειά μας. Βέβαια, σε αυτήν την οικογένεια υπάρχουν και κάποιοι «στριμμένοι θείοι» που μας δυσκολεύουν τη ζωή. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αποχωρήσουμε εμείς από την Ευρώπη, αλλά να αλλάξουμε την Ευρώπη. Να ενωθούμε με τις δυνάμεις που θέλουν μια Ευρώπη μακριά από τις γραφειοκρατικές ελίτ των Βρυξελλών και του Στρασβούργου, που θα κοιτάξει περισσότερο τα προβλήματα των πολιτών της. Θα μειώσει το χάσμα βορρά-νότου, θα ενισχύσει απευθείας τη νεανική επιχειρηματικότητα, τους παραγωγούς και όχι τους γραφειοκράτες. Αυτή η Ευρώπη υπάρχει, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να δώσεις τις μάχες για αυτήν την Ευρώπη»
Πηγή: cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: