Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Καταγγελία του Χρ. Κατσώτη για την επίθεση που δέχθηκαν τα συνδικάτα


Το χτύπημα που δέχθηκε η συγκέντρωση που έκαναν τα συνδικάτα για την ανεργία, κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΚΚΕΧρήστος Κατσώτης.
Η παρέμβασή του έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.
Στηλιτεύοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης, τόνισε ότι «με ΜΑΤ, με γκλομπς και χημικά απάντησε στους ανέργους που απαιτούσαν μέτρα για την επιβίωσή τους». Επίσης κατήγγειλε τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση που ενώ είχε ενημερωθεί εδώ και δέκα μέρες ότι θα τον επισκεφθεί αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων, εκείνος το «έσκασε» από το υπουργείο.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε τους ανέργους, τους εργαζόμενους και το λαό να βγάλουν συμπεράσματα από τη στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στους επιχειρηματικούς ομίλους, ικανοποιώντας όλα τα αιτήματά τους όπως η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
Αναφερόμενος στις διατάξεις του νομοσχεδίου, επισήμανε ότι εξυπηρετούν το στόχο κυβέρνησης και ΕΕ να θωρακιστεί ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: