Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η προανακριτική του ξεκατινιάσματος

Το δικό τους σόου συνεχίζουν να δίνουν διάφοροι γνωστοί και μη εξαιρετέοι στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ.
Άτομα που πάσχουν από παθολογική «μικροφωνίαση», από τηλεοπτικό και κοινοβουλευτικό ναρκισσισμό έχουν επιδοθεί σε ένα συναγωνισμό ατάκας, εξυπνακισμών και χαρακτηρισμών για να κερδίσουν το δικό τους χρόνο στα δελτία ειδήσεων και να παίξουν το δικό τους παιχνίδι στον αποπροσανατολισμό και την κοροϊδία του λαού.
Υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού όσοι νομίζουν ότι η αντιπαράθεση με τη σκληρή αντιλαϊκή πολιτική και τα σκάνδαλα, που αυτή γεννά, γίνεται με μπινελίκια και θεατρινισμούς μέσα στο Κοινοβούλιο. Υποτιμούν επίσης τη νοημοσύνη του λαού και όσοι χύνουν δάκρυα για την ιερότητα των θεσμών του κοινοβουλίου. Αυτοί είναι οι σάπιοι αστικοί θεσμοί.
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να προσπαθεί να αναδείξει την αλήθεια και την ουσία που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ: Τα τεράστια κεφάλαια που κρύβονται σε αυτή και σε άλλες λίστες, που γεννήθηκαν από τον ιδρώτα των εργαζομένων, και φοροδιαφεύγουν νόμιμα και παράνομα στηριζόμενα σε νόμους, εγχώριους και ευρωενωσιακούς που είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους.
Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του για το παιχνίδι που παίζουν σε βάρος του.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: