Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζουμε να διαδηλώνουμε ακόμα πιο μαζικά

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την πρωτοβουλία που εξάγγειλε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο της Αθήνας, Δήμαρχος κ. Καμίνης στην οποία συμφώνησε και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας κ Κακλαμάνης, σχετικά με την ψήφιση νομοσχεδίου που θα απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Με προσχήματα και προφάσεις ότι ένας τέτοιος νόμος είναι αναγκαίος γιατί τάχα οι διαδηλώσεις μειώνουν την αγοραστική κίνηση, οι παραπάνω παρατάξεις θέλουν να θέσουν στο απυρόβλητο τις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των προηγούμενων γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων καθώς και της σημερινής (ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ), που οδήγησαν και οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον καιάδα της ανεργίας, που περικόπτουν δραστικά μισθούς και συντάξεις και οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους.
Να θέσουν στο απυρόβλητο αυτές τις πολιτικές που ερημώνουν και την αγοραστική κίνηση και βουλιάζουν τους μικρομεσαίους μαγαζάτορες στην απόγνωση. Αυτές τις πολιτικές που εμπορευματοποιούν την παιδεία, υγεία – πρόνοια και ξεθεμελιώνουν τα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα.
Να είναι όμως σίγουροι και οι εμπνευστές τέτοιων αντιλαϊκών τερατουργημάτων αλλά και οι πάτρωνες τους στην κυβέρνηση, ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να τα διπλώσει και γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι οι εργαζόμενοι στην πράξη θα κουρελιάσουν και αυτό το νομοσχέδιο.
Για την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε ακόμα πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης που αποφασίζει το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι κλπ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
(ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !)

Ανώνυμος είπε...

«Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
(ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).