Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα με απαγόρευση κυκλοφορίας

Την είδηση άκουσα στην εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη. Την αναδημοσιεύω από ΤΑ ΝΕΑ .  Στο τέλος ακούστε το σχόλιο από την Λιάνα σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

Απροσπέλαστες είναι πολλές περιοχές της Φιλαδέλφειας για τους έφηβους μετά τις 9 το βράδυ, καθώς οι Αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας για να μειωθούν τα περιστατικά παραβατικότητας.
Η απαγόρευση ισχύει στη Φιλαδέλφεια εδώ και χρόνια, ωστόσο από τον περασμένο Αύγουστο, τα μέτρα έγιναν ακόμη πιο αυστηρά, για να αντιμετωπιστούν επιθέσεις κατά εμπορικών κέντρων από συμμορίες.
«Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε καμία παράβαση, αλλιώς θα σας κλείσουμε μέσα, απλά και καθαρά» ανακοίνωσε η αστυνομία διασφαλίζοντας την τήρηση του μέτρου.
Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας υποστηρίζει ότι τα περιστατικά βίας στους δρόμους μειώθηκαν σημαντικά μετά την εφαρμογή του μέτρου.
Μάλιστα, οι Αρχές αυστηροποίησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και για ηλικίες από τα 13 έως τα 16. Οι νέοι αυτών των ηλικιών επιτρέπεται να μένουν έξω μέχρι τις 8 τις καθημερινές και μέχρι τις 11 τα Σαββατοκύριακα.
Την ίδια στιγμή, όλα τα κέντρα αναψυχής της πόλης αποφάσισαν να επιμηκύνουν το ωράριό τους, ώστε να μπορούν οι νέοι να απασχολούνται σε δραστηριότητες αθλητικές και άλλες.
«Είναι σημαντικό οι έφηβοι να έχουν μέρη να πηγαίνουν. Είναι καλύτερο να τους έχουμε δίπλα μας παρά απέναντί μας».
Οι Αρχές δηλώνουν ήδη αισιόδοξες με τα μέτρα και τονίζουν ότι θα μπορούσε η Φιλαδέλφεια να γίνει παράδειγμα για άλλες πόλεις.
 
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτό που γράφεις δεν είναι τίποτα.
Διάβασε το παρακάτω να φρίξεις.

http://www.thepetitionsite.com/1/colombia-stop-murdering-the-homeless-in-the-name-of-social-cleansing/

Taliban