Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

H εφημερίδα του ΚΚΕ δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ!

ΑντιΚΚΕ ψέματα...
Θράσος, ψέμα και αντικομμουνισμός πάνε μαζί για όσους έχουν δώσει διαπιστευτήρια στην αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας. Και βέβαια, αυτά τα διαπιστευτήρια πάνε χέρι χέρι με τον αντικομμουνισμό. Αυτό απέδειξε για άλλη μια φορά χτες η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, του ασφαλιστικού ταμείου των δημοσιογράφων και των υπαλλήλων στον Τύπο και στα ΜΜΕ, που παρέχει επικούρηση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Την ίδια ώρα χτες που το Υπουργικό Συμβούλιο συνεδρίαζε για να αποφασίσει το πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων, η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ έστηνε φιέστα για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα αναλογιστικής μελέτης, η οποία κατέληγε στο ίδιο ακριβώς: Οτι για να σωθεί το Ταμείο, πρέπει να μειωθούν δραστικά οι επικουρικές, αλλά και οι δαπάνες Υγείας κατά 25%! Αν και, όχι διορισμένη, αλλά εκλεγμένη από τους ασφαλισμένους υποτίθεται για να υπερασπίσει τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, δεν είναι πρώτη φορά που αυτή η διοίκηση λειτουργεί ως "λαγός" της κυβερνητικής πολιτικής. Και για να καλύψει αυτόν το βρώμικο ρόλο της, επιστρατεύει και το ψέμα και την αντιΚΚΕ τακτική. Στη διάρκεια της χτεσινής σύσκεψης - φιέστας που διοργάνωσε, μοίρασε έγγραφο με τα χρέη εφημερίδων και σταθμών προς το Ταμείο.
 
... από τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ
Σε περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα έβαλαν το «Ριζοσπάστη», να χρωστάει ασφαλιστικές εισφορές από τον περασμένο Μάρτη! Αυτοί οι ίδιοι, που γνωρίζουν ότι η εφημερίδα του ΚΚΕ δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Οτι καταβάλλει κανονικά κάθε τέλος του μηνός. Οτι συγκεκριμένα έχει πληρώσει στις 27 Απριλίου, στις 27 Μαϊου, στις 27 Ιουνίου, στις 27 Ιουλίου, στις 30 Αυγούστου, στις 29 Σεπτεμβρίου, στις 26 Οκτωβρίου και στις 29 Νοεμβρίου.
Γνώριζαν βέβαια ότι το ψέμα τους θα ξεσκεπαστεί. Ομως επιστρατεύουν τη λάσπη και τη λαθροχειρία γιατί γνωρίζουν καλύτερα - όπως οι αστοί, τα κόμματά τους και το πολιτικό προσωπικό τους - ότι η επίθεση στο λαό βαδίζει χέρι χέρι με τη συκοφαντία κατά του ΚΚΕ. Οτι, όπως έλεγε και ο Γκέμπελς, «πες, πες, κάτι θα μείνει».
ΥΓ: Το τελευταίο κατόρθωμα της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ είναι να επιβάλει μειώσεις 5%-20% στους μισθούς των εργαζόμενων στο Ταμείο. Με τα ίδια άθλια επιχειρήματα των μεγαλοεργοδοτών του Τύπου...
Πηγή: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: