Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

H απάντηση του ΣΕΒ στο ΠΑΜΕ για το γιγαντοπανό


Δεν έχει σημασία  αυτή καθεαυτή η απάντηση του ΣΕΒ  στο ΠΑΜΕ , όσο  το γεγονός ότι αναγκάστηκε να απαντήσει. 
Διαβάστε την απάντηση τους. Πραγματικά είναι ανάξια σχολιασμού. Σημαίνει όμως πολλά αν την δεις με άλλη οπτική.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ  ΚΑΙ ΑΥΤΌ  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΒ

"Μετά από έξι χρόνια κρίσης και ύφεσης, το ΠΑΜΕ δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η επιχειρηματικότητα είναι η λύση και όχι το πρόβλημα για τα δεινά της Ελλάδας, επισημαίνει ο ΣΕΒ σε αποψινή ανακοίνωση με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση πανό στο υπουργείο Οικονομικών από το ΠΑΜΕ, με υβριστική όπως αναφέρει αναφορά στον Σύνδεσμο.
"Είναι φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα να παρουσιάζεται ο ΣΕΒ ως εχθρός του λαού, όταν οι επιχειρήσεις μέλη του, παρέχουν τις καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, στηρίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία, τις συντάξεις και τα δημόσια έσοδα, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης", προσθέτει ο Σύνδεσμος και καταλήγει:
"Η στείρα λογική του ΠΑΜΕ που επιμένει στους ταξικούς διαχωρισμούς της Ελληνικής κοινωνίας οδηγεί σε αδιέξοδα. Έφθασε η ώρα να τελειώσουν οι συλλογικές ψευδαισθήσεις, που καλλιεργούνται σκόπιμα καθ' όλη την περίοδο της κρίσης και να συστρατευθούμε όλοι -πολιτικοί, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι- σε ένα κοινό όραμα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε ντρέπεστε να καλλιεργείτε το μίσος. Αριστεροί είστε εσείς; Ντροπή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Μπα! Ασχολείται και με τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΕΜΟ ο ΣΕΒ;

Unknown είπε...

Το μισος καλλιεργειτε απο τους βιομηχανους που πλουτιζουν απο τον μοχθο και τον ιδρωτα των εργαζομενων και οχι απο τα σωματεια.Το μισος καλλιεργειτε απο τα εργατικα ατυχηματα ,την ανασφαλιστη εργασια,απο τους 1.500.000 ανεργους και την φτωχεια.......και οχι δεν ειμαστε αριστεροι ειμαστε κομμουνιστες που πιστευουν οτι ο πλουτος μιας χωρα ανηκει στο λαο της και οχι στους βιομηχανους.......

Παναγιώτης Πολίτης είπε...

Τι λες φίλε εσείς κάνατε την ανακάλυψη του αιώνα..... Πρώτη φορά ακούσαμε ότι οι βιομήχανοι πλουτιζουν απο τον μοχθο και τον ιδρωτα των εργαζομενων....... Αν ακούγαμε και πρόταση κάτι θα λέγατε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Προτάσεις το ταξικό κίνημα έχει. Είναι τουλάχιστο περίεργο το ότι δεν τις έχεις ακούσει.