Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Διάλογος Κουτσούμπα -Τσίπρα στη Βουλή , παρέμβαση Παφίλη

Παφίλης:«Αντί να πείτε ναι θα το βάλουμε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός , τι κάνετε; Χαϊδεύετε το παπούτσι που σας κλωτσάει και μας βγάζετε λόγους περί της αξίας της Ε.Ε. Λοιπόν εμείς ξαναπροκαλούμε. Να τολμήσετε, υπάρχουν τρόποι έχουν γίνει σε πολλές χώρες , και να βάλετε αυτά τα ερωτήματα.Όπως νομίζετε. Το θέμα δεν είναι τεχνικό είναι πολιτικό.Δεν μπορεί σήμερα να μιλάμε για αξιοπρέπεια και αντίσταση ότνα συμβαίνουν όλα αυτά και να μην τολμάτε να βάλετε στον ελληνικό λαό το θέμα της αποδέσμευσης, της κατάργησης των μνημονίων και όλων των υπόλοιπων. 
Τσίπρας : «το πρόβλημα δεν είναι δικό μας ή δικό σας είναι του λαού που θα κληθεί να αποφασίσει κυρίαρχα για το μέλλον του. Σέβομαι την διάθεση σας να διαφοροποιηθείτε. Εν τούτοις ταυτόχρονα χαιρετ'ιζω το γεγονός ότι είτε ηθελημένα είτε άθελα, την άλλη Κυριακή  θα ψηφίσουμε  το ίδιο ψηφοδέλτιο».

Κουτσούμπας: «Κάνετε λαθος. Εμείς θα ψηφίσουμε την δική μας πρόταση εντός και εκτός εκλογικών κέντρων.. Εσείς δεν ξέρουμε που θα είστε την άλλη Δευτέρα» ενώ η κυρία Αλεκα Παπαρήγα σχολίασε πως «είναι πλαστογραφία αυτό που κανει ο πρωθυπουργός. Δεν προτείνουμε το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: