Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

H ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και των αγώνων δε θα περάσει.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
«ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΚΑΙ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Σωκράτης» και «Γ. Σεφέρης», καταγγέλουν την απόφαση του υπουργείου παιδείας να θέσει σε αργία τη συναδέλφισσα Ελισσάβετ Παπαδοπούλου, αιρετής Εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας και Προέδρου του Συλλόγου Μολάων «Γ. Ρίτσος».
Η συναδέλφισσα διώκεται γιατί υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων, αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τη διοίκηση, καθώς και την άθλια πραγματικότητα των σχολικών μονάδων και της λειτουργίας τους (κενά, κ.λπ.). 
Η απόφαση να τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία τώρα, ενώ έχουν περάσει 5 μήνες από την παραπομπή της στο πειθαρχικό και λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του πειθαρχικού, είναι πολιτική πράξη αυταρχισμού που επιδιώκει να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και να δημιουργήσει κλίμα φόβου!

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Σωκράτης» και «Γ. Σεφέρης», θα πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που γίνεται γι΄ αυτό το λόγο την Πέμπτη 10/7/14, στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας.


ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ,
ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ.

TA Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: