Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

H "μικρή ΔΕΗ" και το επιχειρούμενο μεγάλο δούλεμα.

Πρωί-πρωί στον Realfm άρχισαν οι συμβουλές, τα παραπονάκια, οι μπηχτές, ... για το ΚΚΕ και τη στάση του στην υπόθεση "μικρή ΔΕΗ". Μιλάμε για την εκπομπή των Γ. Χουδαλάκη-Μ. Κωνσταντάτου. Η κατάληξη από τον εξάψαλμο στο ΚΚΕ η γνωστή. Το ΚΚΕ δεν ανεβαίνει εκλογικά γιατί λέει πάντα όχι. Κάπου εκεί ξαναθυμήθηκαν και τη στάση του ΚΚΕ στους αγανακτισμένους και το πρωινό συνεχίστηκε με το...ΠΑΜΕ που διοργανώνει συγκεντρώσεις μεγάλες , αλλά εκδρομές. Απαραίτητο συμπλήρωμα στο μενού και o άγιος σοσιαλισμός ... που αργεί να έρθει,αλλά ως τότε πρέπει να γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και όοοοολα αυτά διανθισμένα με μπόλικο συναίσθημα εξαιτίας των .... δεσμών του Χουδαλάκη με το κόμμα.
Δεν εκπλήσετε κανείς με όλα αυτά. Εξάλλου τα επιχειρήματα εναντίον του ΚΚΕ δεν περιλαμβάνουν και τίποτα καινούριο, και αφού δεν υπάρχει  σοβαρός αντίλογος, αναμασάνε ότι τους κατεβαίνει. Βλέπετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έκαναν μια συγκέντρωση πρότυπο διοργάνωσης, αγωνσιτικότητας, παλμού,πάθους , δυναμικής παρέμβασης και αποτελεσματικότητας για να δούνε και οι αδαείς ΚΚΕδες και να αντιγράψουν. Aς αναθέσουν στον  Σκουρλέτη να διοργανώσει μια συγκέντρωση πρότυπο να δούμε και μεις ρε παιδί μου.
Όσον αφορά τη ΔΕΗ τώρα. Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς.
Με όλα όσα προτείνουν για το δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ, ζητάνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι να υπερασπιστούμε τη Δ.Ε.Η Α.Ε και τις επιλογές της. Να ξεχάσουμε τις  300.000-350.000 οικογένειες  χωρίς ρεύμα, τα χαράτσια,τις απανωτές αυξήσεις.
Ακούστε προσεχτικά τη συνέντευξη Καραθανασόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: