Τρίτη 6 Μαΐου 2014

H πρώτη εβδομάδα κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: ΟΔΗΓΗΤΗΣ του ΜΑΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού πήγε το ήθος της Αριστεράς; Πόσο χαμηλά θα πέσετε; Πόσα μέλη πρέπει να σας φτύσουν για να καταλαβετε ότι κομμουνιστές ΔΕΝ είστε! Κρίμα!
Κάποτε το να είναι κάποιος στο κόμμα τον γέμιζε περηφάνεια. Τώρα μόνο ντροπή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Και ποιος προασπίζει το ήθος της Αριστεράς; Ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά έλαβα και την ανάλογη απάντηση…

redfaith είπε...

Φιλε ανωνυμε το ηθος του Συριζα σε καλυπτει;;;;Ντροπη να εισαι τωρα στο κομμα που σου λεει απλα την αληθεια;;;Δεν ειναι ξετσιπωτο να συνεργαζεσαι ακομα και με αποδεδειγμενα φασιστες;;;εχεις τσιπα οταν στην λαρισα στην πολη μου συνεργαζεσαι με πασοκ και δημαρ;;;που ειναι το μνημονιο ρε αλανια;;;μεχρι αυριο θα μπορουσα να σου αναφερω παραδειγματα της ξεδιαντροπιας της ΕΕαριστερας αλλα δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Άκου,
Η τακτική των μετανοημένων πρώην ΚΚεδων που βλέπουν λάθη στην πολιτική του κόμματος , όλως τυχαίως προεκλογικά, είναι παλιά.
Αυτή την εποχή σας ενοχλεί ο χιουμοριστικός τρόπος αντιμετώπισης των ανέξοδων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σε στυλ Αντρέα, Μένιου και όλων των πάλαι ποτέ "ενδόξων" ΠΑΣΟΚΩΝ.
Άραγε ήσουν τόσο ευαίσθητος και στους τόνους λάσπης που εκτοξεύτηκαν εναντίον του ΚΚΕ. Η Αλέκα όταν ήταν Γραμματέας είχε γίνει στόχος απίστευτης λασπολογίας.Θυμάσαι; Είχες αγανακτήσει και τότε; Δε νομίζω. Περιφερόμενος επαγγελματίας μετανοημένος είσαι.

Άρης Β. είπε...

Η γελιογραφία είναι με χιούμορ και καλοφτιαγμένη αλλά η θέση που υπερασπίζεται είναι συστημική. Χτύπημα δλδ κάτω από τη μέση στην διαφορετική πρόταση. Ότι ακριβώς κάνουν και τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Αν δεν ήταν μια διαφορετική πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχε όλη αυτή η λύσσα από το κατεστημένο. Απλά θα τα βρήσκαν μαζί του. Είναι όμως μια διαφορετική πρόταση...