Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η θρασύτης των κομμουνιστών

 
Εδώ διαταράχτηκε σοβαρά η εύρυθμη λειτουργία εκατοντάδων ή και χιλιάδων σχολικών μονάδων της Αττικής.

Oνομάζεται Μαρία Αλτιπαρμακίδου και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών. Διέπραξε  το  κολάσιμο παράπτωμα να πάει έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς να συζητήσει με τους μαθητές για τις κινητοποιήσεις που γίνονταν εκείνη τη μέρα , 7 Νοέμβρη , σε μια σειρά πόλεις.  Και δε φτάνει μόνο αυτό , αλλά διακινούσε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών. 
Nα, αυτήν εδώ την ανακοίνωση διακινούσε η θρασύτατη ΚΝίτισα.  Διαβάστε την  παρακαλώ.
Δεν έπραξε σωστά λοιπόν ο Διευθυντής του Λυκείου που την κατάγγειλε; Ακούς εκεί να ζητάει από τους μαθητές να δικεδικήσουν καλύτερο σχολείο;  Γενικά οι κομμουνιστές διακρίνονται για τπο θράσος τους να δικεδικούν τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα. Ας πούμε, να  μην πεινάει κανείς, να έχουν όλοι ηλεκτρικό ρεύμα, να έχουν δουλειά, να υπάρχουν εκπαιδευτικοί στα σχολεία, να μην πληρώνει ο εργαζόμενος τη μόρφωση των παιδιών του , να ανάβει το ρημάδι το καλοριφέρ στην ώρα του και να μην τουρτουρίζουν τα παιδιά στις κρύες τάξεις, να μην υπάρχουν νήπια, παιδιά, έφηβοι, που να πεινούν, να μην, να μην, να μην...  
Γι΄αυτό σας λέω είναι επικίνδυνοι  "δια την δημόσιαν ασφάλειαν και ειρήνην οι κομμουνισταί", γιατί όπως είπε και ο Παπαδόπουλος "Οι Έλληνες και κατά ιστορικήν παράδοσην αλλά και κατά την βασικήν κοινωνικήν αντίληψην και αγωγήν δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι προς τον κομμουνισμόν". Οπότε τι κάνουμε όταν αποθρασύνονται; Τους δείχνουμε τι ακριβώς έπαθαν οι παππούδες τους. Συγκεκριμένα, διώκουμε την εν λόγω κομμουνίστρια με το άρθρο 184 του ΠΚ του 1951, που αφορά την πολιτική καταστολή από το καθεστώς που ακολούθησε τον εμφύλιο πόλεμο και την ήττα του ΔΣΕ. Χα! Έτσι για να νιώσουν στο πετσί τους , τα δεινά των παππούδων τους.
Βέβαια να μην παραλέιψω να εξάρω την υπεύθυνη στάση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου οι οποίοι  θεώρησαν ότι «οι ενέργειές του είναι σύννομες, επιβεβλημένες από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση ευθύνης την οποία κατέχει και απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας».Χμ! Όχι παίζουμε! 
Ευτυχώς λοιπόν στο συγκεκριμένο σχολείο δε διαταράχτηκε η "ειρήνη και η ασφάλεια". Οπότε δίκαια  η Χρυσή Αυγή πανηγύριζε και μοίραζε συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στη Δικαιοσύνη και στους εκπαιδευτικούς του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς που «γλίτωσαν τους μαθητές του Κιλκίς από τα νύχια των απεθνικοποιημένων αρπακτικών του κομμουνισμού».
Από ότι φαίνεται όμως κάποιοι άλλοι μαθητές δε γλίτωσαν από τα "απεθνικοποιημένα αρπακτικά του κομμουνισμού"
 Δείτε, διαβάστε. Μαθητές: "Γαβρόγλου καλώς ήρθες, Φίλη σε χαιρετάμε, όσους και ν’ αλλάξετε, εμείς δε σταματάμε!" 

Υ.Γ. Θα ήθελα να πληροφορηθώ τη στάση της ΕΛΜΕ Κιλκίς. 

To σωματείο ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  κατάγγειλε τη σύλληψη της Μαρίας Αλτιπαρμακίδου.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!!!
Ανακοινώσεις καταδίκης πλήθους φορέων.....
η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Ιατρείων και Εργαστηρίων Βορείου Ελλάδος, ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης - Βορείου Ελλάδος, ο Σύλλογος Εργαζομένων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο»....
http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_2.html

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα από το άρθρο του στον εσωτερικό διάλογο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Γιώργου Μαργαρίτη, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας.
.... Η δίωξη που της ασκήθηκε εξομοιώνει οποιοδήποτε κάλεσμα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις (αποχή, διαδήλωση, κατάληψη, διαμαρτυρία) με πρόσκληση σε διάπραξη εγκλήματος ή πλημμελήματος. Ως εκ τούτου, επαναφέρει στο νομικό αλλά κυρίως στο πολιτικό προσκήνιο το πλαίσιο περιορισμού των ελευθεριών και πολιτικής καταστολής που ίσχυσε στη μετεμφυλιακή Ελλάδα.
Η προσπάθεια αναβάθμισης του άρθρου 184 του ΠΚ του 1951 σε εργαλείο καταστολής ενάντια στους λαϊκούς αγώνες και μέσο για τη φαλκίδευση των πολιτικών ελευθεριών διατρέχει ολόκληρη τη διαδρομή του άρθρου αυτού από το 1951 έως σήμερα...
http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_2.html