Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δύο αντίθετες εικόνες ή αν προτιμάτε αυτός είναι ο καπιταλισμός.

Οι δυο ειδήσεις είναι από το enikos.gr
Σημερινές ειδήσεις με διαφορά λίγων λεπτών.  Ο ένας έκλεψε , ζώα, για να ταϊσει την οικογένειά του. Κάποιοι ίσως τον πουν ζωοκλέφτη. Ακους εκεί να έχει το θράσος να θέλει να ταϊσει τα παιδιά του, μέρες που είναι! 
Ο άλλος έκλεψε , τα ζώα, τους ψηφοφόρους του. Αυτούς που του έδωσαν τη δύναμη να είναι μεγαλοπαράγοντας της κυβερνώσας παράταξης, ναι, ναι, αυτής που βγάζει την Ελλάδα από το μνημόνιο , ρίχνοντας αναθέματα σε όσους αντιδρούν στον εκσυγχρονισμό της χώρας, αυτής που αναμορφώνει το σύστημα υγείας το οποίο κοστίζει πολλά στον φορολογούμενο  και το οποίο πρέπει να ανασκολοπιστεί, συγγνώμη να αναμορφωθεί, Χα!
Δε μπορείτε να πείτε όμως είναι έντιμος στην ατιμία του, Η μίζα είναι ευθέως ανάλογη των ψηφοφόρων. 25.000 χιλιάδες ευρώ για 25.000 περίπου ψηφοφόρους.
Τι κοινό έχουν οι 2 περιπτώσεις; Μα, τα ζώα! Για "σφάξιμο" είναι και στις δύο περιπτώσεις!
Εκτός και αν Π.Α.ΜΕ για ανατροπή
διαβάστε τις ειδήσεις


Έκλεψε κρέας για να ταΐσει τα παιδιά του
Η άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει πέσει ένας 28χρονος ήταν και η αιτία που τον ώθησε στην παρανομία, σύμφωνα με την απολογία του δράστη στον ανακριτή.
Ο 28χρονος από τις Μοίρες εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, κατηγορούμενος για ζωοκλοπή σε βάρος ενός φαρμακοποιού και “μερικής απασχόλησης” κτηνοτρόφου στην περιοχή των Αγίων Δέκα μετά τα όσα είχε δείξει η κρυφή κάμερα που είχε βάλει το θύμα στο ποιμνιοστάσιό του.
Κατά την απολογία του, ο 28χρονος, παραδέχθηκε ότι έκλεψε τα ζώα από το θύμα ενώ ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν μπορούσε να αγοράσει κρέας για να το προσφέρει στα παιδιά του αυτές τις άγιες μέρες.
Μάλιστα, είπε στην ανακρίτρια ότι ήδη έχει ενημέρωσει τον παθόντα και πρόκειται να τον αποζημιώσει.
Ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τον δικηγόρο του, κ. Κοκοσάλη να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας.
Το δικαστήριο απαγόρευσε στον 28χρονο την έξοδό του από τη χώρα ενώ θα πρέπει δύο φορές το μήνα να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα των Μοιρών.
Παράλληλα, θα πρέπει να καταβάλλει χρηματική εγγύηση της τάξεως των 2.000 ευρώ, γεγονός που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά καθώς ο 28χρονος, σύμφωνα και με την απολογία του, δεν έχει χρήματα για να καλύψει τα απολύτως απαραίτητα γι' αυτόν και την οικογένειά του.
Τίθεται, λοιπόν, ένα θέμα του πώς θα βρει αυτά τα 2.000 ευρώ για να καλύψει την χρηματική του ποινή.

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" για εκβιασμό

Συνελήφθη πριν από λίγο από το τμήμα εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" Χάρης Τομπούλογλου με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ποσού 25.000 ευρώ, το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση της σύμβασης που είχε συνάψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία.
Στις 5 το απόγευμα, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχος Δ. Γεωργατζής θα παρουσιάσει αναλυτικά την υπόθεση.
Ο πρόεδρος του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από το τμήμα εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπήρξε πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.
Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.
Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. Το Σεπτέμβριο του 2012 εξελέγη πρόεδρος του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: