Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΚΝΕ: Μήνυμα αλληλεγγύης στην κυπριακή νεολαία


Την αλληλεγγύη της στις κινητοποιήσεις της κυπριακής νεολαίας, εκφράζει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, τονίζοντας: «Για τους νέους των εργατικών λαϊκών οικογενειών μόνο ένας δρόμος οδηγεί σε δίκαιο μέλλον: Αυτός της οργάνωσης και του αγώνα, της ρήξης με την πολιτική των μονοπωλίων, της αποδέσμευσης από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις όπως η ΕΕ. Ο δρόμος της ανατροπής του συστήματος που γεννάει κέρδη για μία χούφτα καπιταλιστές και από την άλλη φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, ακριβοπληρωμένη αμάθεια, για το λαό και τα παιδιά του».
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
«Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις της κυπριακής νεολαίας. Οι μαθητές και οι σπουδαστές στο πλευρό του εργαζόμενου λαού διεξάγουν ένα δίκαιο αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν από κοινού η ΕΕ, το ΔΝΤ και οι αστικές κυβερνήσεις. Οι εξελίξεις οι ίδιες χρεοκόπησαν και το "ναι" της υποταγής στα αντιλαϊκά μέτρα αλλά και το κούφιο "όχι" της Κυπριακής Βουλής.
Σήμερα για όλους τους λαούς των κρατών-μελών της ΕΕ αποδεικνύεται ότι αυτή η ένωση είναι μία λυκοσυμμαχία, που δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ φιλολαϊκή.
ΑΓΩΝΑΣ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Για τους νέους των εργατικών λαϊκών οικογενειών μόνο ένας δρόμος οδηγεί σε δίκαιο μέλλον: Αυτός της οργάνωσης και του αγώνα, της ρήξης με την πολιτική των μονοπωλίων, της αποδέσμευσης από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις όπως η ΕΕ. Ο δρόμος της ανατροπής του συστήματος που γεννάει κέρδη για μία χούφτα καπιταλιστές και από την άλλη φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, ακριβοπληρωμένη αμάθεια, για το λαό και τα παιδιά του.
Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: