Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τόσο θρασείς, τόσο αναίσχυντοι...

Σε άρθρο   με τίτλο "ΓΣΕΕ: Συνέδριο με συσχετισμούς προ Μνημονίου..." η σημερινή ΑΥΓΗ αναφερόμενη στο ΠΑΜΕ γράφει τα εξής:
Το ΠΑΜΕ, διαθέτοντας επίσης ένα οργανωμένο δίκτυο πρωτοβάθμιων κυρίως σωματείων, θα προσπαθήσει να μην καταγράψει απώλειες σε μια περίοδο που το ΚΚΕ απώλεσε μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων τη μισή του δύναμη. Για να γίνει αυτό εφικτό, το ΠΑΜΕ αποτέλεσε δυστυχώς μια από τις βασικές συνδικαλιστικές δυνάμεις που επιδίδονται στην τεχνική της νοθείας και της αλλοίωσης συσχετισμών (Κλωστοϋφαντουργία, Στέφενσον, Οικοδόμοι κ.α.).
Τέτοια ξετσιπωσιά οι οπορτουνιστές! Τόσο θρασείς, τόσο αναίσχυντοι. 
Διάλεξαν να επιτεθούν στο Π.Α.ΜΕ , λογικό άλλωστε, να το κατηγορήσουν για νοθεία , χωρίς να κάνουν ούτε μια αναφορά  σε όσα καταγγέλει το Π.Α.ΜΕ, για με στοιχεία.  Για τους οπορτουνιστές όλα "βαίνουν καλώς" και οι ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ...  είναι παντελώς αθώες! Φυσικά το ίδιοι αθώοι είναι και όλοι οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ. Για φαντάσου! 
Αν θεωρούν πως με τέτοιες μεθοδεύσεις θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο Π.Α.ΜΕ και στα σωματεία αυτά που είναι στην πρωτοπορία της ταξικής πάλης ( αυτό είναι που τους καίει) είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι. 
Το γεγονός ότι στοχοποιούν αυτά σωματεία αποκαλύπτει τις προθέσεις τους που δεν είναι άλλες παρά το πως θα δώσουν εξετάσεις στο κεφάλαιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ναυτεργάτες. Επιτίθενται στο σωματείο που έδωσε και δίνει ηρωικούς ταξικούς αγώνες. Eπιτίθενατ στους ναυτρεγάτες που αψήφισαν την επιστράτευσηι, την επιθετικότητα των εφοπλιστών και της κυβέρνησης και κάνουν γαργάρα αυτό που καταγγέλει το Π.Α.ΜΕ για την ΠΝΟ (διαβάστε την ανακοίνωση).
Kαι για να γελάσουμε  λίγο,δείτε και αυτό από το συγκεκριμένο άρθρο της ΑΥΓΗΣ. Θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο της ημέρας.
Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν στελέχη της παράταξης,(της Αυτόνομης; Παρέμβασης) επιδίωξη είναι η συγκρότηση ενός νέου ενωτικού ταξικού αγωνιστικού ρεύματος μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, που στον συντομότερο δυνατό χρόνο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανασυγκρότησής του

Δεν υπάρχουν σχόλια: