Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ενας - ένας!

Διαβάζουμε από το «on larissa.gr»:
«Κάτι παραπάνω από δρακόντεια ήταν τα αστυνομικά μέτρα προστασίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ.: Μάκης Βορίδης) που βρέθηκε χτες στην πόλη.
Κι άλλες φορές, ειδικά κατά τη διάρκεια της... φορτισμένης γενικά τελευταίας τριετίας, έγινε ορατή στους Λαρισαίους μια αυξημένη αστυνομική παρουσία, αλλά χτες ήταν... το κάτι άλλο!
Ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το ξενοδοχείο "Διόνυσος", όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ είχαν κυριολεκτικά μετατραπεί σε απροσπέλαστα φρούρια, καθώς εκτός από τις πολλαπλές διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν επιστρατευτεί και κλούβες που τοποθετήθηκαν... οριζοντίως στο δρόμο για να μην περνάει κανείς χωρίς την έγκριση της αστυνομίας!
Χαρακτηριστικές ήταν οι εκφράσεις στα πρόσωπα όσων παρακολουθούσαν τα διαδραματιζόμενα από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών (...)».
*
Αν αυτά συμβαίνουν στις δημόσιες εμφανίσεις των κυβερνητικών παραγόντων, τότε εκείνο που έχουμε να προτείνουμε είναι τέτοιες εμφανίσεις να τις κάνουν ένας - ένας. Φανταστείτε να έχουν, για παράδειγμα, εμφάνιση 4 - 5 κυβερνητικοί αξιωματούχοι την ίδια μέρα.
Πού να βρει και αυτός ο... έρμος ο Δένδιας τις τόσες δυνάμεις που χρειάζονται για να μετατρέπει «ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε απροσπέλαστα φρούρια», τις «πολλαπλές διμοιρίες ΜΑΤ» και τις «κλούβες για να κλείνει οριζοντίως (ενδεχομένως και καθέτως) τους δρόμους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: