Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Αυτή είναι η κυβερνώσα Αριστερά!

Να και η πρώτη ανάρτηση μας απο το πόρταλ του κόμματος μας. Δεν μπορώ να κρύψω ούτε τον ενθουσιασμό, ούτε τη συγκίνηση μου. Πρόκειταi για μια εκπληκτική δουλειά. Πολλά μπράβο στους συντρόφους. Θα είναι πολύ μεγάλη τιμή για μας αν μπορέσουμε έστω και στο ελάχιστο να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. 
 Επιθυμία του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΝΕΜΟΥ είναι να  δυναμώσει τόσο και να απλωθεί τόσο το πόρταλ μας που όλοι εμείς οι κομμουνιστές blogger  να γίνουμε απολύτως περιττοί. Εύχομαι το νεο πόρταλ σύντομα να μας..."κλείσει"

Ισχυρίζεται ότι θέλει να συμμετέχει στην κυβέρνηση για να βοηθήσει εδώ και τώρα το λαό, όμως παντού αποδεικνύεται ότι σ’ αυτό που συμβάλει είναι να λαμβάνονται μέτρα κατά του λαού...
Ο λόγος για το «αδελφό» κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Δανία, την «Κοκκινοπράσινη Συμμαχία» η οποία συνεχίζει και υποστηρίζει την κυβέρνηση που ανέβασε τα όρια συνταξιοδότησης στα βαρέα και ανθυγιεινά στα 67 και έκανε περικοπές πάνω από 2 δισ. ευρώ σε συντάξεις και επιδόματα ανέργων και φοιτητών. Τώρα υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του 2013. Δικαιολόγησε την ψήφο της με το μικρό αριθμό εδρών που έχει, με συνέπεια να μη μπορεί να πιέσει αρκετά την κυβέρνηση! Τόνισε βέβαια ότι αν δεν ήταν αυτοί οι προϋπολογισμός θα ήταν πολύ χειρότερος…
Αυτός είναι ο ρόλος της κυβερνώσας αριστεράς παντού. Ούτε διεκδικητικός, ούτε ανατρεπτικός. Δημιουργούν κλίμα συνεχούς μείωσης των λαϊκών προσδοκιών και απαιτήσεων, προσπαθούν να πείσουν το λαό πως το μόνο που μπορεί να επιλέξει είναι τους καλύτερους δυνατούς όρους για τη νέα σφαγή των δικαιωμάτων του. Να διαλέγει κάθε φορά το δήθεν “μικρότερο κακό”.
Οι λαοί μια ώρα αρχύτερα πρέπει να απεγκλωβιστούν απ’ αυτήν τη λογική και να μην πιαστούν στην παγίδα που του στήνουν οι «αριστεροί σωτήρες» τους.
Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: