Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Η πινακίδα του Κόμματος δεν θα κατέβει από τα γραφεία στον Πειραιά

Ανακοίνωση εξέδωσε τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕμε αφορμή την απαράδεκτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά την Τρίτη το βράδυ, να ξηλωθεί η ονομασία και το σύμβολο του ΚΚΕ από το κτίριο της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά του Κόμματος.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Καταγγέλλουμε το δήμαρχο Πειραιά και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, που με δικαιολογία την υπ’ αριθμόν 543/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, αποφάσισε να θεωρήσει παράνομη την πινακίδα που υπάρχει πάνω από 30 χρόνια στο κτίριο του ΚΚΕ στην Πλατεία Κοραή, και να επιβάλλει πρόστιμο για αυθαίρετη κατασκευή και διατήρησή της! 
Η προκλητική αυτή απόφαση της πλειοψηφίας του Δήμου, στηρίχθηκε και από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος του οποίου ισχυρίστηκε πως η πινακίδα χαλάει την αισθητική του κτιρίου!! 
Τους προειδοποιούμε ότι η πινακίδα του ΚΚΕ δεν πρόκειται να κατεβεί. Τα τρία γράμματα του ΚΚΕ και το σφυροδρέπανο που αποτελούν το τιμημένο σύμβολό του, αντικατοπτρίζουν τους ταξικούς αγώνες του λαού μας χτες, σήμερα και αύριο. Είναι φανερό ότι το ΚΚΕ και το σφυροδρέπανο δε χωρούν στο δικό τους σύστημα διαχείρισης και αισθητικής.

1 σχόλιο:

Elva είπε...

Να ξηλωθουν τοτε και οι πινακιδες που γραφουν ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΔΗΜΑΡ,ΠΑΣΟΚ και ΧΑ! Αυτες κι αν ειναι που χαλανε την ΔΙΚΗ μας.. αισθητικη! :(