Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πάμε σαν άλλοτε ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ

Πρώτος  άνοιξε το χορό ο Λάκης. Ακολούθησε σήμερα ο Στάθης και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι επώνυμοι και μη. Ο λόγος πότε ειρωνικός, πότε διαπαιδαγωγητικός. Το καλό μας θέλουνε τα παιδιά. Να μην καταστραφούμε, να μην κατρακυλήσουμε στην άβυσο της εκλογικής ανυπαρξίας. Χμ! Δηλαδή αν , ας πούμε τώρα, το ΚΚΕ διαλυθεί , χαθεί , καταστραφεί,....εσείς θα τα βάψετε μαύρα Στάθη και Λάκη;  
Πάντως όπως έγραψα και στην προγούμενη ανάρτηση όλη αυτή η ιστορία εμένα μου θυμίζει ΠΑΣΟΚ της 10ετίας του 80. Το "κακό" , το "προδοτικό" ΚΚΕ, που συνεργάζεται με τη δεξιά. Μένιος Κουστόγιωργας, Άκης Τσοχατζόπουλος, Κώστας Λαλιώτης και πολλοί άλλοι ρήτορες -ηγήτορες-μέντρορες του "τρίτου δρόμου" για το "σοσιαλισμό" έχουν διαπρέψει στο είδος. Εσείς μάλλον δε φτουράτε. Στα ίδια χνάρια πορεύεται και ο ΣΥΡΙΖΑ. Παλεύει να νεκραναστήσει άθλια αντιδεξιά σύνδρομα. 
Δε φανταζόμαστε ότι ξαφνικά μας συμπάθησαν όλοι αυτοί που αναφέρονται στο κείμενο του Στάθη, απλά και οι 2 πλευρές είστε η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος. Γιατί ή είστε λειτουργικά  αναλφάβητοι και δε μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τα νοήματα , να αντιληφθείτε την άποψη , τις θέσεις του ΚΚΕ διαβάζοντας το σύνολο των τοποθετήσεων της Αλέκας, του Θανάση, του Νίκου, της Ελένης ... ή και οι 2 πλευρές χτυπάτε το ΚΚΕ με το γνωστό εδώ και χρόνια τρόπο. Η δεξιά πλευρά προσπαθεί να το εκθέσει λέγοντας καλα λόγια, η "αριστερή" να το επαναφέρει στην τάξη για τις κακές παρέες του. Κάτι σαν το κλασικό σχήμα στις αμερικάνικες ταινίες , "καλός και κακός μπάτσος".
Για να δούμε όμως πόσο λάθος κάνει το ΚΚΕ στην τοποθέτηση του για τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Διαβάστε  εδώ
Υ.Γ.
Συνιστά μεγίστη ύβρη η επίκληση του ονόματος του Καπετάνιου. Σε απλά ελληνικά ,Στάθη, μην πιάνεις το όνομα του Χαρίλαου στο στο στόμα σου , το βρωμιζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: