Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο πραγματικός τους σκοπός.

Toυς καταλαβαίνω απόλυτα τους οπορτουνιστές και τα αναρχοφασιστοειδή , καρατζαφερο -ασφαλιτόπουλα. Τίποτα δεν τους πήγε καλά. Όλα τα προβοκατόρικα σχέδια τους πήγαν στράφι.Έγιναν 2 τεράστιες διαδηλώσεις, από το Π.Α.ΜΕ που κυριολεκτικά τρόμαξαν τους αστους και οι οποίες δεν έγινε κατορθωτό προβοκαριστούν. Μάλιστα πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο. Να μεγαλώσει η εκτίμηση του κόσμου στο ταξικό κίνημα, και οι εργαζόμενοι να προσβλέπουν σε αυτό πολύ περισσότερο από πριν. Γι' αυτό έχουν λυσσάξει. 'Επαιξαν  ένα  άθλιο προβοκατόρικο παιχνίδι   με στόχο "να τελειώνουμε με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ" όπως έλεγαν. To πραγματικά ανατριχιαστικό είναι πως όσο περνούν οι ώρες ανακαλύπτουμε πως η προβοκάτσια είχε μεγάλο βάθος. Την είχαν στημένη από πολλές πλευρές και πολλοί στο Π.Α.ΜΕ. Να είστε σίγουροι πως περίμεναν  και επιδίωκαν μακελειό πολύ πολύ μεγαλύτερο από αυτό της προηγούμενης 48ωρης. Ήθελαν να ξεμπερδέψουν οριοστικά με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ . Ήθελαν να είναι ανοιχτός ο δρόμος στην αστική τάξη και στους συμμάχους της για όλα όσα θα ακολουθήσουν χωρίς την παραμικρή ουσιαστική αντίσταση, με τα διάφορα προβοκατοροειδή να παίζουν το ρόλο της "αντίστασης" και τους μηχανισμούς καταστολής σε  ρόλο απόλυτου εκφοβισμού. Γι' αυτό έπρεπε πασει θυσία να εξουδετερωθεί ο ταξικός πόλος αντίστασης.Απέτυχαν εντελώς.
Δίκαια λοιπόν στάζουν χολή όπως  τo γνωστό enosy.blogspot.com. Διαβάστε τα κείμενα που δημοσιεύει και δείτε το video. Είναι το κίνημα που προτιμούν. Ή ακόμα και τους  Σχολιαστές χωρίς σύνορα, Άνεργοι Δημοσιογράφοι 1 2 3 5.  Απίστευτα άθλιος και βλακώδης αντικομμουνισμός. Αντικομμουνισμός πανικού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και λέω τις χαρόντισσας Στα χαροπαίδια λέω Ανάθεμά σας όφιδες Και άλλο πια δεν κλαίω Του Θάνατου παράγγειλα Του Χάρου παραγγέλνω Ανάθεμά σε Χάροντα Και μια κατάρα στέλνω Του Θάνατου παράγγειλα Του Χάρου παραγγέλνω Και λέω της χαρόντισσας Στα χαροπαίδια λέω ...

Ρούχο 'χω πράσινο
είναι αφόρεγο
Φορώ το και γελώ σε
Άρτος στο χέρι μου
είναι Επτάζυμος
Τρώγο το και θωρώ σε ...

Του Θάνατου παράγγειλα
του Χάρου παραγγέλνω
Του Θάνατου παράγγειλα
του Χάρου παραγγέλνω
Ανάθεμά σε Χάροντα
και μια κατάρα στέλνω
Και λέω της χαρόντισσας
Στα χαροπαίδια λέω
Και λέω της χαρόντισσας
Στα χαροπαίδια λέω

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!
Υπέροχο. Ελλάδα. Εύγε !!!