Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Το παραλήρημα της υπουργού παιδείας

Aναρτώ όλο το διάλογο που έγινε στην επερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Θ.Παφίλη με την υπουργό παιδείας. Μετά το 14.00 λεπτό αρχίζει  σιγά σιγά ο παραληρηματικός λόγος ο οποίος στο τέλος γίνεται έντονος, με στοιχεία πανικού.Αυτό που φαίνεται είναι ότι η δράση του Π.Α.ΜΕ  και η συσπείρωση του κόσμου γύρω από αυτό τους έχει τρομοκρατήσει.Φοβούνται πολύ. Μετά από αυτό που είδα είμαι πολύ πολύ αισιόδοξος.
Δείτε το.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.com/2011/10/blog-post_5421.html#comments

Ανώνυμος είπε...

Αρχιφασίστρια Διαμαντοπούλου...
Ερχεται η ώρα σου...
Οσο για τις μειοψηφίες και τις πλειοψηφίες που αναφέρεις κάνε μια βόλτα χωρίς τους μπράβους σου στα σχολεία και τα ξαναλέμε!
"Μια εκπαιδευτικός που είναι στο πλάι των μαθητών της που δεν σκύβουν το κεφάλι"

Ανώνυμος είπε...

Για το παράδειγμα που έδωσε για την Σάμο έχω ιδία αποψη για τις κινητοποιήσεις για την μεταφορά των μαθητών. Αν θεωρούνται εξωσχολικοί οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα των μαθητών, οι επιτροπές γονέων και οι δασκαλοι τους πλην ελαχίστων που αλιεύουν από το σχολείο τα ιδιαίτερα μαθήματα που παραδίδουν τί να πω...Το σχολείο δεν αφορά την κοινωνία?Χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ!Οι νέοι όμως δεν τρων κουτόχορτο και ας θέλετε να τους μεταλλάξετε σε αμερικανάκια σαν τον Γιωργάκη σας.Θα πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και τότε κρυψου αρχιφασίστρια!
Ο πανικός σου είναι διάχυτος...
Εκανα πολύ υπομονή να σε ακούσω...