Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η τρομοκράτηση του λαού δε θα περάσει

Το blog  με  χαρά φιλοξενεί άρθρο συντρόφου που μεταφέρει γεγονότα που συνέβησαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος  σχετικά με τη δράση των  προβοκατόρων.  Στα γεγονότα στα οποία  αναφέρεται , όπως μας τονίζει, έχει προσωπική  άποψη  ως μέλος των ομάδων περιφρούρησης  στην πλατεία Συντάγματος στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠ’ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ-ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!
Σήμερα το πρωί, στη γιγάντια συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. σε Ομόνοια-Σύνταγμα και στους υπόλοιπους δρόμους του κέντρου, δεν έλειψαν οι προσπάθειες από ομάδες δήθεν αγανακτισμένων-εθνικοφρόνων-αριστερών να εμπλέξουν το Π.Α.ΜΕ. σε προβοκάτσια και επεισόδια. Συγκεκριμένα, γύρω στις 1 το μεσημέρι, διάφορες ομάδες προσπάθησαν να σπάσουν το οδόφραγμα των δυνάμεων των ΜΑΤ που είχε στηθεί στην αρχή της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Ταυτόχρονα, από την ώρα που τα πρώτα μπλοκ του Π.Α.ΜΕ., του Μ.Α.Σ. και λοιπών συνδικάτων συγκεντρώνονταν στο Σύνταγμα, διάφορες ομάδες «αγανακτισμένων» ανακατεμένες με ασφαλίτες, επιτίθονταν φραστικά σε διαδηλωτές και ομάδες περιφρούρησης του Π.Α.ΜΕ.. Φράσεις  τύπου «τα κωλόπαιδα που φυλάνε τη Βουλή», «πετάξτε τα κράνη μπαχαλάκια του ΚΚΕ» «φιλαράκια των ΜΑΤ» και άλλες βωμολοχίες έδιναν και έπαιρναν. Στόχος ήταν ένας: να συκοφαντηθεί το ταξικό εργατικό κίνημα, ο ταξικός προσανατολισμός της δράσης του Π.Α.ΜΕ. που η περιφρούρησή του ήταν εκεί για να αποτρέψει κάθε λογής επεισόδια και προβοκάτσια. Το «βρισίδι» συνεχιζόταν ώσπου ακούστηκαν οι πρώτοι κρότοι από την περιοχή του μπλοκ της αστυνομίας και οι πρώτες μικροσυμπλοκές. Και τότε ακόμα δε σταμάτησε η επίθεση στο Π.Α.ΜΕ., καθώς 4-5 άτομα προσπάθησαν να σπάσουν την αλυσίδα μπροστά απ’ τη Βουλή και ταυτόχρονα μικρής έκτασης «σπρωξίματα» έλαβαν χώρα ανάμεσα σε διαδηλωτές του Π.ΑΜΕ. και ομάδες που κινούνταν ενάντια στα ΜΑΤ. Όταν η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει και όλο και περισσότερες ομάδες προσπαθούσαν να μπλεχτούν στα μπλοκ του Π.Α.ΜΕ. με στόχο να επιτεθούν  στην αστυνομία και να μας θέσουν σε επικίνδυνη και προβοκατόρικη θέση, το Π.Α.ΜΕ., που πρωταρχικό του μέλημα και προσανατολισμός είναι η μαζικότητα, η περιφρούρηση και ο ταξικός προσανατολισμός του κινήματος σε κατεύθυνση λαικής εξουσίας και οικονομίας, αναγκάστηκε να υποχωρήσει, παρόλο που στόχος μας ήταν η παραμονή μας εκεί ακόμα και μέχρι τη νύχτα.

Τα σχέδιά μας για περικύκλωση της Βουλής τη 2η μέρα και για παρεμπόδιση του νέου νόμου-εκτρώματος που σαρώνει τις ζωές μας και τα δικαιώματά μας δε θα τα βάλει κανένας στο χέρι. ΄Ολες οι δήθεν αγανακτισμένες-αριστερές-αντικαπιταλιστικές-αντιεξουσιαστικές ομάδες που επιδίδονται σε επεισόδια και καταστροφικές πράξεις έχουν ένα μόνο στόχο: την τρομοκράτηση του λαού, την αποσύνθεση της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, τον εγκλωβισμό συνειδήσεων σε αδιέξοδες μορφές πάλης που πάντα καταλήγουν στον ίδιο παρανομαστή: καπιταλιστική ανάπτυξη και οικονομία είτε με «αριστερή» είτε με «δεξιά» κυβέρνηση. Δε θα περάσουν τα προβοκατόρικα σχέδιά τους!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ «300 ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ»
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: