Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οι οπορτουνιστές σπεύδουν σε βοήθεια

Γράφει  η ΑΥΓΗ  στην πρώτη σελίδα σήμερα:
Η κυβέρνηση δεν διαθέτει λαϊκή εντολή για γενική εκποίηση της χώρας, πλην των μνημείων της, όπως προκλητικά ανακοίνωσε η τρόικα
- Η επιδιωκόμενη συναίνεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ακόμη κι αν προσφερόταν, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει υποκατάστατο της λαϊκής εντολής
- Ως εκ τούτου, το κυβερνητικό δίλημμα “συναίνεση ή εκλογές” είναι πλαστό. Πραγματικό είναι μόνο το δεύτερο σκέλος.

Αυτή λοιπόν είναι η προτεραιότητα για τους οπορτουνιστές.  Οι εκλογές. Όχι η ανάπτυξη και το δυνάμωμα των αγώνων. Ούτε ο παλαϊκός ξεσηκωμός. Αυτά είναι για τις κάμερες των τηλεοράσεων. Φοβούνται ότι ο ελληνικός λαός  θα ξυπνήσει από το λήθαργο του "δε γίνεται τίποτα", παραδειγματιζόμενος από τους  ξεσηκωμένους λαούς. Άσε που υπάρχει φόβος τα πράγματα να κυλήσουν χειρότερα από ότι στην Αίγυπτο , επειδή εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ και ΚΚΕ πανίσχυρα και τα δύο. Τρέχουν  λοιπόν να συμβουλέψουν και αυτοί τα αφεντικά να πάμε σε εκλογές με προφανείς στόχους:
1. Η προσμονή των εκλογών να λειτουργήσει κατευναστικά για το λαό. Φοβούνται ότι η απεργία της 23 Φεβρουαρίου θα γίνει απαρχή ανεξέλεγκτων καταστάσεων τέτοιων που μπορεί να συμβάλλουν στη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών μαζών.
2. Περιμένουν κάποια ψηφαλάκια κι αυτοί μέσα στη γενική ανακατοσούρα μπας και διασωθούν.
3.Να αποδείξουν μια ακόμη φορά στους καπιταλιστές πόσο χρήσιμοι είναι μήπως και στο μέλλον πάρουν κι αυτοί ένα  κομματάκι εξουσία. 

Προς διαθέσιμους αριστεροχαρούμενους υπερεπαναστάτες:
Επιμένετε ακόμη για την ενότητα της αριστεράς ή σας πέρασε  ο πόνος;


1 σχόλιο:

TRASH είπε...

Πρόσεξε την αγωνία, και τις συμβουλές για να μην χάσει το σύστημα την "λαϊκή νομιμοποίηση" του...
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=598877