Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ντροπή σας!

Βρήκα αυτό το video με ημερομηνία ανάρτησης στο youtube 4 Φεβρουαρίου 2011. Ότι θα δείτε γράφτηκε , όπως αναφέρει αυτός που το ανάρτησε, από μελη της ΕΑΑΚ στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Πάτρας. Επειδή μετά από κάθε μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ αρχίζουν οι "φίλοι της αριστερής ενότητας" να μοιρολογάνε για τη χαμένη τιμή της αριστεράς προσπαθώντας να ψαρέψουν σε θολά νερά, τέτοιου είδους γεγονότα υπογραμμίζουν την ορθότητα της αντιμετώπισής τους από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Όμως άρχισαν από χτες πάλι να επαναλαμβάνουν τα γνωστά περί "εκδρομής του ΠΑΜΕ" στο κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται πως τόσα χρόνια που ήταν κολαούζοι της ΠΑΣΚ στη ΓΣΕΕ, διδάχτηκαν καλά την τέχνη της επανάστασης και θέλουν να την διδάξουν και στο Π.Α.ΜΕ. Ο ρόλος σας είναι γνωστός και θα τον αποκαλύπτουμε με κάθε ευκαιρία.

3 σχόλια:

TRASH είπε...

γιατί ασχολείσαι με τους (στην εργατική τάξη) ανύπαρκτους;
Εχεις την εντύπωση πως κάποιος εκτός πανεπιστημίων γνωρίζει καν τι σημαίναι ΕΑΑΚ;
Οσο για την ενότητα που θέλουν, την είδαμε πέρσι στις εκτός ΓΣΕΕ απεργίες που έκανε το ΠΑΜΕ, και δεν συμμετείχαν σε καμμία!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Aσχολούμαι, γιατί είτε δημόσια, είτε κατ΄ιδίαν κλαίγονται, μοιρολογάνε, θεωρώντας τους εαυτούς τους κομμουνιστές, επειδή το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ τους αδικεί. Πόσα και πόσα δημοσιεύματα δεν αναφέρονται στην χαμένη ενότητα της αριστεράς ή στην ανώδυνη και εντός συστήματος δράση του ΠΑΜΕ. Όσο λοιπόν υπάρχει έστω και ένας εργαζόμενος ή νεολαίος που τους ακολουθεί έχουμε υποχρέωση να διαφωτίζουμε το λαό για το ρόλο τους.
Όσο για τα ΕΑΑΚ, αποτελούν την προέκταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα πανεπιστήμια.Επειδή συσπειρώνουν κάποιους νεολαίους ,πρέπει να ξεσκεπάζεται αποφασιστικά η προβοκατόρικη δραση τους

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε, αν δείτε πρόσωπα και ... πράγματα, θα αντιληφθείτε ότι οι περισσότεροι από δαύτους (ΕΑΑΚ) είναι παιδιά πλούσιων οικογενειών που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ ή στο ΣΥΡΙΖΑ (γνωρίζω κόρη ενός από δαύτους που κυκλοφορούσε με ... μερσεντές !!!!!! )

Έχουν ένα και μόνο σκοπό !
Να κοιμίσουν το φοιτητικό κίνημα!
Ας μην επεκταθούμε ...

Την Καλημέρα μου !

υ.γ. πάντα υπάρχουν κι οι παρασυρμένοι ...