Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καρατζαφέρης "απαντά" στο ΣΚΑΙ για το 1821, υποσχόμενος να ξαναγράψει την ιστορία που μέχρι σήμερα παραχάρασαν οι "αριστεροί-συμμορίτες"

Aπό  erodotos weblog 

«Εχουμε ανθρώπους και θα ξαναγράψουμε την ιστορία. Εχουμε ιστορική ευθύνη να ξαναγράψουμε την παραχαραγμένη από τους αριστερούς, ιστορία. Θα ξαναγράψουμε την αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο του ’44 – ’49. Θα ξαναγράψουμε την αλήθεια για το πολυτεχνείο και τον Κυπριακό Αγώνα. Θα ξαναγράψουμε την αλήθεια για κάτι το οποίο ακούστηκε πλαγίως αλλά δεν τόλμησε η ιστορία να αναδείξει. Για το πώς έπεσε το μέτωπο του 1922 όταν όλοι οι “φρέσκοι” τότε κομμουνιστές φρόντισαν και τοποθετούντο στα Τ.Τ. στις τηλεπικοινωνίες και άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο, να στέλνουν το μήνυμα ότι κατέρρευσε το μέτωπο και έτσι ήρθε η καταστροφή. Πρέπει να θυμίσουμε πως όταν η Ελλάδα έλεγε το ΟΧΙ, οι κομμουνιστές της εποχής εκείνης ήταν κάτω από το σύμφωνο Μόσχας – Βερολίνου και κατηγορούσαν για τον πόλεμο. Η Ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί. Δεν μπόρεσε να το κάνει η ένοχη τότε ΕΡΕ, η δειλή στη συνέχεια ΝΔ. Θα μπορέσει να το κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ».
Ανατριχίλα…


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Για να μην  έχει αυταπάτες κανένας, ειδικά κάποιοι ΠΑΣΟΚοι που το παίζουν δήθεν αγανακτισμένοι με στόχο να εγκλωβίζουν ψηφοφόρους. Ξαναδημοσιεύουμε την γνώμη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, μεγάλου τραγουδιστή, για το ΛΑ.Ο.Σ. Αυτή φυσικά είναι και η  επίσημη θέση της κυβέρνησης. Φαντάζομαι πως ξέρρετε ότι όσοι  ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΚ είστε συνένοχοι πλέον. Σε απλά  Ελληνικά , κουβαλάτε τον Καρατζαφέρη στις πλάτες σας με όσα λέει κατά καιρούς.

Πάγκαλος:(Από συνέντευξη στο ΒΗΜΑ) Ο μόνος ουσιαστικός συνομιλητής μας είναι ο ΛΑΟΣ. Οι μόνοι που κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση. Λυπάμαι που το λέω. Οπως ξέρετε, η αντίθεσή μου με τον ΛΑΟΣ είναι τεράστια, πρέπει όμως να δούμε τα πράγματα όπως είναι...». .

Δεν υπάρχουν σχόλια: