Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Aπαγόρευση κυκλοφορίας γεωργικών μηχανημάτων στο νομό Σερρών.

 Να οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Χρήστος Παπουτσής:«η πολιτική είναι σαφής: Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαδηλώσει εάν θεωρεί ότι η πολιτική της κυβέρνησης τον αδικεί. Δεν έχει όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να εμποδίζει την κοινωνική λειτουργία της χώρας, την οικονομική ζωή των υπολοίπων και την ασφαλή διέλευση από τα σύνορα της χώρα επηρεάζοντας την λειτουργία της αγοράς της Ευρωπαϊκής Ενωσης»
Α. Λοβέρδος  «η χώρα δεν μπορεί να είναι στα χέρια κανενός. Ανήκει στους πολίτες της που εκφράζονται με τρόπο συντεταγμένο»
 Αστέριος Ροντούλης «χαιρόμαστε που στο λεξιλόγιο του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν και εθνικοί όροι»


1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Αυτή είναι η κατάντια των μεταλλαγμένων "αριστερών" του ΠΑ"ΣΟ"Κ, μεταξύ των οποίων χαρακτηριστικό δείγμα ο υπουργός σήμερα "προστασίας του πολίτη" (sic) και πρόεδρος της ΕΦΦΕ τότε,όταν τα συνθήματα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" κλπ. τα κραύγαζαν με το ίδιο πάθος (ή έπαιζαν συνειδητά θέατρο;;;)με τον κόσμο του ΚΚΕ οι σημερινοί σοσιαλισταράδες της Πασοκικής κυβερνητικής καμαρίλας... Υπηρέτες του Κεφαλαίου μέχρι τέλους, αδίστακτοι και άκρως επικίνδυνοι...Μέχρι και τον στρατό, δηλ.τα στρατευμένα παιδιά του λαού,ετοιμάζουν στο Κιλκίς με ασκήσεις καταστολής για να χτυπήσουν το ογκούμενο λαϊκό κίνημα. Να που η δικτατορία του Κεφαλαίου και της αστικής τάξης μπορεί πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα να πετάξει τον κοινοβουλευτικό της μανδύα και να γίνει απροκάλυπτη δικτατορία (σιγά μην λέγεται "σοσιαλιστική"...) όταν νοιώσει στο σβέρκο της απειλητική την ανάσα του εξεγειρόμενου λαού. Οσο γρηγορότερα ξεμπερδεύουμε με δαύτους και το συγκυβερνητικό σκυλολόϊ του ΛΑΟΣ, τόσο καλύτερα για το λαό και την Ελλάδα.
Σπύρος