Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η παλιά ... "καλή" ΕΡΤ είναι εδώ και πάλι.



Αφορμή γι' αυτό το σχόλιο μου έδωσε η  συζήτηση σε πρωινή εκπομπή της  ΕΡΤ1  , στην οποία συμετείχε η Λουίζα  Ράζου μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο 902 και παρατηρήστε:
Ξεκινάει να μιλάει η Λουίζα Ράζου. Σημειώστε ότι η όλη παρέμβασή της διαρκεί 9.00 λεπτά
Πρώτη διακοπή της  δημοσιογράφου από 0,36 ως 0,48.
Δεύτερη διακοπή από 1,25 ως 1,38
Τρίτη διακοπή από 1,50 ως 1,58
Τέταρτη διακοπή 2,44 ως 2,55 περίπου
Πέμπτη διακοπή 3,15 ως 3,30
Από το 3,55 μέχρι το 7,00 αναλαμβάνει η Άννα Βαγενά  με μια ακατάσχετη μπουρδολογία . Μάταια προσπαθεί η  σ. Ράζου να βάλει τη συζήτηση σε ένα δρόμο και να δώσει απαντήσεις.
Έκτη διακοπή της δημοσιογράφου από 7,20 ως 7,40
Ποιος ήταν ο στόχος; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

2 σχόλια:

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Αλήθεια, έχουν ακόμη στ' αυτιά τους οι παρουσιαστές εκείνα τ' ακουστικά με τα οποία ο "σκηνοθέτης" τούς λέει πότε να δικόψουν τον συνομιλητή-καλεσμένο και πώς ακριβώς να το πράξουν; Ή πλέον του δίνουν τις εντολές μέσω μέιλ σε λάπτοπ που έχουν μπροστά τους;
Μωρέ, αν τύχαινε, που ουδέποτε θα τύχει, να με καλούσαν σε συζήτηση σε τηλεοπτικό σταθμό ή ραδιοφωνικό, θ' απαιτούσα εκεί δημόσια μόλις ήδη ξεκινήσει η εκπομπή, στον "αέρα" δηλαδή,να πετάξουν απ' τ' αυτιά τους τα μικρόφωνα εντολών και να κλείσουν τα λάπτοπ...
Παπαγαλάκια...
Άξιος ο μισθός τους...
Αλλιώς θα ήταν άνεργοι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να θυμούνται, αν τους βολεύει, πως τις πρώτες μέρες του μαύρου στην ΕΡΤ οι συχνότητες του 902 , οι κομμουνιστές, αναμετέδιδαν το σήμα τους. Το πως είχαν συμπεριφερθεί στο ΚΚΕ μέχρι τότε είναι γνωστό.