Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Βρε μπας και χρειαζόμαστε τέτοιους και στο τιμόνι της χώρας?

To διάβασα πριν λίγο στο facebook  και δεν αντέχω να μην το μοιραστώ μαζί σας. Το αναδημοσιεύω όπως το βρήκα χωρίς καμία παρέμβαση.
Απολαύστε το ...


αμάν πια με αυτούς τους κομμουνιστές, δεν σέβονται τίποτα πλέον....
ούτε παραδόσεις, ούτε ιστορία, ούτε τίποτα...
δυο βδομάδες καλά - καλά δεν έκλεισε στο δήμο της Πάτρας ο Πελετίδης και βάλθηκε να ισοπεδώσει μια ιστορία δεκαετιών.
Δηλαδή τόσοι και τόσοι δήμαρχοι που πέρασαν την σεβάστηκαν την ιστορία της Πάτρας, αυτός τίποτες....
και ο πασοκτζής Καράβολας και ο πασοκτζής Φούρας και ο ανεξάρτητος πασοκτζής Δημαράς σεβάστηκαν την παράδοση της Πάτρας ως την πιο βρώμικη πόλη της Ελλάδας, κάτι είχε να ξεχωρίζει βρε παιδί μου.
Αμ ετούτος ο αθεόφοβος κανένα σέβας. Δεύτερη βδομάδα και δεν τολμάμε να ρίξουμε κανά σκουπιδάκι αμέσως βρε να καθαρίσει.... α πα πα.
Τόσα χρόνια εδώ στη γειτονιά μας όποιος περνούσε άφηνε το κατιτίς απο σκουπιδαριό, κατεβαίνω σήμερις και τι να δώ?
όλα τα πάντα καθαρά, αμάν λέω κάτι έγινε! δεν μπορεί να είναι όλα καθαρά και μαζεμένα και τα χόρτα! νά'σου και στο ραδιόφωνο τι να ακούσω...ότι λέει θα "...θα παρουν όλα τα βρέφη από τις λαικές οικογένειες στα δημοτικά βρεφοκομεία..." Αυτό τώρα τι σημαίνει? ότι άρχισε το παιδομάζωμα?
καλά τα αστεία αλλά ρε λαμόγια όλοι όσοι είσασταν τόσα χρόνια στη διοίκηση της Πάτρας μην σώσετε και ξανακατεβείτε στις εκλογές γιατί δεν θα σας φτύνουμε ΑΛΛΑ θα σας κερνάμε μπουνιές ΑΧΡΗΣΤΟΙ....
Νά ναι καλά ο Πελετίδης και όλη του η ομάδα που βάζει τάξη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
(βρε μπας και χρειαζόμαστε τέτοιους και στο τιμόνι της χώρας?)

Αναδημοσιευμένο κείμενο από  Independentgr Politistiko Periodiko

2 σχόλια:

faros είπε...

Εμ, δεν χρειαζόμαστε ;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Και το χειρότερο είναι πως αυτοί οι "άθλιοι" κομμουνισταί, οι "αιμοσταγείς" σφαγιάδες, προσπαθούν να αποδείξουν πως μπορεί ένας δήμος με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, να λειτουργήσει υπέρ του λαού, να απαλύνει το πόνο και τα βάσανα της φτωχολογιάς, χωρίς ρουσφέτια, μίζες λαμογιές, λωποδυσίες, κλεψιές και άλλες τέτοιες προσφιλείς μεθόδους στις οποίες διακρίνονται οι υπέρμαχοι της "δημοκρατίας" του "ανήκομεν εις την δύσιν"