Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

To KKE για την παρέμβαση του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας και την τοποθέτηση Καρατζαφέρη στην υπόθεση Βατοπεδίου

Η παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας για την υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ είναι απαράδεκτη. Ο λαός πρέπει να προβληματιστεί για το ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και για ποιο λόγο ενδιαφέρεται γι’ αυτή την υπόθεση η ρωσική κυβέρνηση.
Ανεξάρτητα τη γνώμη που μπορεί να έχει ο καθένας για την προφυλάκιση του ηγούμενου είναι εξωφρενικός και προκλητικός ο ισχυρισμός του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Αν δεν είναι σκάνδαλο η αρπαγή τεράστιων εκτάσεων που ανήκουν στο λαό από τη Μονή Βατοπαιδίου με τη στήριξη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, τότε τι είναι; Έτσι είναι τα κόμματα του καπιταλισμού που σαπίζει, δεν έχουν ντροπή και τσίπα: Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συγκάλυψαν τις ευθύνες των κυβερνήσεών τους και το κόμμα του Καρατζαφέρη αθωώνει τους πρωταγωνιστές.


ΑΘΗΝΑ 28/12/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και διαβάζουμαι από το ΥΠΕΞ της ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗΣ κ. ΥΠΟΤΕΛΙΚΗΣ Χώρας, (διαμάχη με την ... ΡΩΣΙΑ !!!)
"Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου με μακρά δημοκρατική παράδοση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και σαφής διάκριση των εξουσιών. Για τα ανωτέρω θέματα η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις." Τι λέται ρε εφιαλτικά κοπρόσκυλα, τι λέται ρε γερμανοαγγλοαμερικανοτσολιάδες ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ; ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ; εσείς που κάναται 2 εμφυλίους πολέμους ; εσείς που μειώσαται την ΧΩΡΑ από όλες της απόψεις, εσείς με της εξορίες, της φυλακές και δολοφονίες, εσείς που αμαυρώσατε την τιμή και αξιοπρέπεια του Ελληνα κ. της Χώρας, εσεις με της χούντες της 21/4/67 και 11/11/11, ΕΣΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ; ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ και ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ! ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ/ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ "ΞΕΝΑ" ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ! ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΑΙ ; ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΣΑΣ !