Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη στο MEGA: «Εκ του πονηρού» η θρησκευτική διαμάχη μεταξύ Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ»

«Εκ του πονηρού» χαρακτήρισε την υποτιθέμενη θρησκευτική διαμάχη Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του ΚΚΕΛιάνα Κανέλλη, μιλώντας σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΜΕGA. «Δεν έχετε το θεό σας» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, επιστρατεύοντας την λαϊκή φράση για να καυτηριάσει την συνειδητή επιλογή των δυο κομμάτων, για να επιβάλουν στην πολιτική ατζέντα τέτοια αποπροσανατολιστικά θέματα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «το ζητούμενο είναι το λάδι από το καντήλι», δηλαδή ότι επιβάλλεται η ανάδειξη της ουσίας των πολιτικών ζητημάτων και ουσιαστικών ταξικών ζητημάτων που πραγματικά απασχολούν την κοινωνία.
Η Λιάνα Κανέλλη προσανατόλισε τη συζήτηση στα καυτά, οξυμένα και πραγματικά προβλήματα, αναφερόμενη εκτενώς στην έλλειψη κρατικών δομών που να αντιμετωπίζουν εν την γενέσει τους τα προβλήματα των αστέγων, των ανασφάλιστων, των άπορων, των άνεργων, των υποσιτιζόμενων με συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα παραδείγματα και περιστατικά, κυρίως από τον χώρο της υγείας.
Εξέφρασε δε το φόβο, με βάση και την παλαιότερη ευρωπαϊκή εμπειρία σε Ολλανδία και Γαλλία, ότι αυτές οι ομάδες θα αντιμετωπιστούν με βία, καταστολή και ξεκαθάρισμα. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην περίοδο της παραμονής των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας το 2004, όταν «αποσύρθηκαν» από το κέντρο της Αθήνας κλοσάρ, χρήστες ναρκωτικών και σκυλιά.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: