Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γ. Γκιόκας: Ενέργειες σαν του Χρ. Ξηρού αξιοποιούνται για καλλιέργεια φόβου

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν αυτό που για χρόνια τώρα μιλάει το ΚΚΕ, ότι δηλαδή αυτές οι οργανώσεις, αυτές οι ενέργειες καμία σχέση δεν έχουν με τις αγωνίες και τα προβλήματα του λαού, με τους αγώνες και την πάλη του εργατικού λαϊκού κινήματος, τόνισε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο του «Σκάι» την επιστολή του Χρ. Ξηρού.
Επισήμανε ότι αυτές οι οργανώσεις και οι ενέργειές του αξιοποιούνται από το σύστημα και διάφορους μηχανισμούς για τη συκοφαντία των λαϊκών αγώνων και για την καλλιέργεια κλίματος φόβου και υποταγής σε μια περίοδο που θα πρέπει να υπάρχει καθημερινή πάλη του λαού.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ περί τρομοκρατίας και αθεϊσμού, σημείωσε ότι έχει ισχυρή δόση αποπροσανατολισμού και βολεύει και τα δύο κόμματα προκειμένου να μη γίνεται ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα και τις αιτίες τους.
Σημείωσε ότι όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, θα ενισχύεται η αντιπαράθεσή τους με αυτά τα χαρακτηριστικά, διότι υπάρχει ουσιαστική συμφωνία στα βασικά στρατηγικά θέματα, όπως η ΕΕ και η καπιταλιστική ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: