Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας επισκέπτεται συσσίτιο απόρων.

Από press-argolida.blogspot.com

Το πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2011, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χεβιδοπουλος επισκέφτηκε το χώρο όπου ετοιμάζεται το συσσίτιο για τους απόρους από τον Ιερό ναό της Ευαγγελιστριας Ναυπλίου.
Ο Αντιπεριφεριαρχης είδε από κοντά τους χώρους και τους καινούργιους φούρνους όπου ετοιμάζουν τα φαγητά μίλησε με τις εθελοντριες γυναίκες καθώς και με τον ιερέα πατήρ Ελευθέριο Μιχο (υπεύθυνο για το συσσίτιο) και υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει αυτό το σημαντικό έργο που επιτελεί ο ενοριακός ναός της Ευαγγελιστριας Ναυπλίου.
Να σημειωθεί πως αυτή την στιγμή τρώνε από το συσσίτιο του Ιερού ναου πάνω από 70 άτομα που ζουν μεταξύ μας...

 
ΣΧΟΛΙΟ: Ίσως να μην ενδιαφέρει το πανελλήνιο η είδηση αυτή, όμως για όλους εμάς που κατοικούμε στην Αργολίδα είναι πρόκληση. 
Είναι πρόκληση αυτοί που με την πολιτική τους  που ξεκληρίζει τους αγρότες, επιβάλλει εξευτελιστικές τιμές στον μικροπαραγωγό αγρότη και δίνει τεράστια κέρδη στους μεγαλέμπορους των αγροτικών προϊόντων, που επιδιώκουν να συγκεντρώσουν την αγροτική παραγωγή σε λίγα χέρια μεγαλοτσιφλικάδων ρίχνοντας τους αγρότες στον Καιάδα της απόλυτης  φτώχειας, να τολμούν να περιοδεύουν στους χώρους όπου οι εξαθλιωμένοι εξασφαλίζουν  ένα ξεροκόμματο για την επιβίωση ,παριστάνοντας τους φιλάνθρωπους. Έχουν το θράσος δε να υπόσχονται βοήθεια. Βοήθεια σε τι; Στην εξασφάλιση ενός πιάτου φαγητού στους όλο και περισσότερους  εξαθλιωμένους; Σε αυτούς που τους στέρησαν τα πάντα, ακόμα και την αξιοπρέπεια,  με την  αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική που σπέρνει ανεργία, φτώχεια, ανέχεια, μειώνει μισθούς και συντάξεις, κλείνει μικρές επιχειρήσεις , ανεβάζει την ανεργία στα ύψη. Στο 30% έχει σκαρφαλώσει η ανεργία στο νομό. Το επιμελητήριο Αργολίδας αναφέρει ότι στους 2 πρώτους μηνες διαγράφηκαν 111 επιχειρήσεις. Σε 995 μπήκαν λουκέτα το 2010. Από την άλλη  τα δίνουν  όλα απλόχερα στην πλουτοκρατία.   press-argolida.blogspot.com
Η φιλάνθρωπη αθλιότητα του καπιταλιστικού συστήματος  σε όλο της  το μεγαλείο. 
Αν πρέπει δε να συστήσουμε καλύτερα τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη στο πανελλήνιο σας λέμε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  το ψήφισμα για τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων , το κατέθεσε αυτός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. 
Διαβάστε εδώ
Μην ανησυχείτε όμως σύντομα ο λαός θα αντεπιτεθεί  με μπροστάρηδες ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ  και θα σας σαρώσει οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: