Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ευχαριστίες από Ομπάμα σε Παπανδρέου.

Από nooz.gr
Στη συνομιλία που είχαν την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρεται ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Παπανδρέου για να τον συγχαρεί, όπως και τον ελληνικό λαό, με την ευκαιρία της 190ης επετείου της ελληνικής ανεξαρτησίας», αναφέρει ο εκπρόσωπος. 
«Οι δυο ηγέτες», συνεχίζει, «συζήτησαν τις εξελίξεις στη Βόρεια Αφρική και την υποστήριξή τους προς τον λιβυκό λαό. Ο πρόεδρος σημείωσε την αλληλεγγύη της Ελλάδας ως μέλος του ΝΑΤΟ και τον κρίσιμο ρόλο που θα διαδραματίζει η Συμμαχία στην εφαρμογή του ψηφίσματος 1973. Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Παπανδρέου για τη σημαντική υποστήριξη της Ελλάδας στις συμμαχικές επιχειρήσεις για την εφαρμογή του ψηφίσματος».
«Ο πρόεδρος», συμπληρώνει, «αναγνώρισε επίσης την ηγεσία του πρωθυπουργού στην εφαρμογή ενός φιλόδοξου οικονομικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων. Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο πρωθυπουργός Παπανδρέου συμφώνησαν ότι οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα συνεχίσουν να διαβουλεύονται στενά καθώς εξελίσσονται τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική».

ΣΧΟΛΙΟ: Φαίνεται καθαρά λοιπόν ότι η  ελληνική κυβέρνηση είναι  χωμένη μέχρι το λαιμό στα σκατά. Όπως άλλωστε ήταν και στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας και είναι στον πόλεμο του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Όλα όσα αναφέρονται περί υποχρεώσεων στα πλαίσια της συμμαχίας είναι  απλά  κοροϊδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: