Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ευχαριστίες στους Αμερικάνους













Ο ένας διάδοχος του Παπανδρέου, εκσυχρονιστής, γνωστός και μη εξαιρετέος για όσα δεινά επεφύλαξε σε αυτό τον τόπο. Δεν ήταν και δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που ήταν. ΠΑΣΟΚος!!!!
Ο άλλος όμως, έφτασε να είναι μέλος του Π.Γ., υποψήφιος Γραμματέας  αντίπαλος της Αλέκας Παπαρήγα. Τι ακριβώς παιζόταν τότε; Τι είδους επίθεση δέχτηκε το κόμμα; Από τι γλίτωσε; Πόσο ηρωικός ήταν ο αγώνας του καπετάνιου; Όσο θα περνάει ο καιρός τόσο και θα ανακαλύπτουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ. Ίσως μετά το Χαρίλαο είναι μια από της μεγαλύτερες προσωπικότητες του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, η οποία σίγουρα μπορεί να σταθεί, τηρουμένων των αναλογιών, δίπλα σε Μπελογιάννη , Ζαχαριάδη. Έτσι λοιπόν εξηγείται το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ των εκπροσώπων της αστικής τάξης , οι τόνοι λάσπης, ειρωνίας, λύσσας, στο πρόσωπό της. 'Αξιος θαυμασμού δε είναι και ο παλικαρίσιος τρόπος που τα ξεπέρασε όλα.Πραγματικός ηγέτης του ΚΚΕ
Θα άξιζε λοιπόν ένα γερό, αναδρομικό έστω, φτύσιμο στα μούτρα όλων αυτών των  πρώην οπαδών ή  φίλων που εγκατέλειψαν το κόμμα αναφερόμενοι απαξιωτικά το λιγότερο, στο πρόσωπο της Αλέκας. 
΄Ισως κάποιοι μάλιστα οφείλουν μια δημόσια συγγνώμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: